SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 1 Ağustos 2022 #1 2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Hayır artık alınmaz. S7 Edge'e bakabilirsiniz.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 1 Ağustos 2022 #3 Pil durumu iyiyse alınabilir.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.219 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 8 altı alınmaz. Destekleri kesildi artık 1-1.5 yıla arama telefonuna dönüşür.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #5 SemihDnz dedi: 2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Kaç tlye alıcaksınız ?
SemihDnz dedi: 2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Kaç tlye alıcaksınız ?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 1 Ağustos 2022 #6 MzSe dedi: Kaç tlye alıcaksınız ? Genişletmek için tıkla... Linkden bakabilirsin
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Ağustos 2022 #7 SemihDnz dedi: 2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2500 fazla gibi 2000 civarı bulunabilir.
SemihDnz dedi: 2.el iPhone almayı düşünüyorum. Sahibindende iPhone 6S Plus buldum bu satıcıdan sizce alınır mı? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2500 fazla gibi 2000 civarı bulunabilir.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 1 Ağustos 2022 #8 SEMIKAANCAKIR dedi: 8 altı alınmaz. Destekleri kesildi artık 1-1.5 yıla arama telefonuna dönüşür. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: Hayır artık alınmaz. S7 Edge'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım.
SEMIKAANCAKIR dedi: 8 altı alınmaz. Destekleri kesildi artık 1-1.5 yıla arama telefonuna dönüşür. Genişletmek için tıkla... irsuya dedi: Hayır artık alınmaz. S7 Edge'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 1 Ağustos 2022 #9 Yukapian dedi: 2500 fazla gibi 2000 civarı bulunabilir. Genişletmek için tıkla... En iyi bu buldum sağlam gözüken bence bu iyi gibi F 16 Fighting Falcon dedi: Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın kaç TL'ye aldın?
Yukapian dedi: 2500 fazla gibi 2000 civarı bulunabilir. Genişletmek için tıkla... En iyi bu buldum sağlam gözüken bence bu iyi gibi F 16 Fighting Falcon dedi: Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın kaç TL'ye aldın?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #10 F 16 Fighting Falcon dedi: Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa biter ve güvenli değil.
F 16 Fighting Falcon dedi: Jailbreak atacak belki? Mesela ben bugün Easycep’ten aldım ve geldiği an Jailbreak atacağım. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa biter ve güvenli değil.