Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SE arıyorum ben de ama garantileri çok az yani kimsenin gidip 1 yıl 1.5 yıl kullandığı telefonu almak istemez kimse hadi alalım dedik ama sıfır fiyatına satıyorlar sitemim biraz buna PUBG Mobile için POCO X3 Pro var bu cihazların şarjı yetmeyebilir size
Dedigin telefon SE 2020 ise daha guncel ve daha gucludur.
A13 bionic islemcisi ile geliyor SE 2020.
8 Plus ise A11 bionic ile geliyor. Islemci konusunda cok daha iyi SE 2020 tarafi.
Lakin batarya konusunda uzebilir. Oyun icin alinacaksa batarya az gelecektir.
Ek olarak kamera konusundada se 2020 daha iyi.
8 Plus daha iyi olur batarya acisindan.
Pil degerleri:
SE 2020: 1.821 mAh.
8 Plus: 2 bin 675 mAh. @BERWAR
Oyun performansı olarak SE 2020 çok daha iyi. Kamera olarak da SE daha iyi.
Batarya konusuna gelirsek düşük çözünürlük ve yonga nedeniyle SE 2020, 8 Plus modeline göre aradaki batarya boyutu kadar geri kalmayacaktır.
Ben SE 2020 kullanıyorum. Güç tasarruf modunda PUBG oynarken sarjı gayet uzun gidiyor. Zaten cihaz güçlü olduğu için 60 FPS sabit veriyor. Güç tasarruf modu etkilemiyor bile.
Aralarında 2 jenerasyon fark var. 8 Plus A11 işlemciye sahipken SE (2020) A13 işlemciye sahip. Bu da tahminen 2 yıl daha fazla güncelleme alacak olması demek. Ben SE (2020) diyorum ama oyun amaçlı kullanımda gün içinde yanınızda powerbank taşımanız gerekir.