Selamlar, sınav senesindeyim aşırı bakamıyorum telefona baktığımda sosyal medya, dizi-film ve Online çizgi roman filan okuyorum. Oyun olarak Clash of Clans var sadece. Bu iki cihazı alma şansım var eli yüzü düzgün buldum birkaç tane. Donanım anlamında SE çok daha iyi farkındayım, ancak 8 Plus beni boyuyla ve çift kamerasıyla aşırı çekiyor, ucuz olmasına rağmen daha "premium" hissettiriyor.
Bu cihazları 2 yıl maksimum 3 yıl kullanacağım daha değil, sizce ne yapmalıyım? Kendi düşüncemi söyleyeyim hep 6 Plus sahibi olmak istemiştim küçükken hiç denk gelmedi şu an belki bir şansım var benzeri için. İleride 8 Plus artık kullanılmaz belki son demleri telefonun bilmiyorum(yani bu tarz bir iPhone kullanmanın son zamanı bence). Ama gönlümden geçen 8 Plus, kamerasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Uygulama desteği ve kasmalar da herhalde 2-3 yıl daha bu telefonun sorunu olmaz. SE çok küçük geliyor bana iPhone 6 ile aynı boyda SE Plus diye bir şey olsa çok güzel olurdu ama yok. Sizin düşünceleriniz nedir? Biraz duygusal yaklaşıyorum konuya evet ama düşüncelerim bunlar teşekkürler şimdiden.
Bazen mantıksal değil romantik bir seçim yapmak gerekir. Bence gönlünüzü dinleyin. Zaten ikisini de 3 yıl boyunca kullanmak istemezsiniz normal şartlarda. Şarj konusuna dikkat ediyorsanız.
Bazen mantıksal değil romantik bir seçim yapmak gerekir. Bence gönlünüzü dinleyin. Zaten ikisini de 3 yıl boyunca kullanmak istemezsiniz normal şartlarda. Şarj konusuna dikkat ediyorsanız.
Dimi, şarj konusunda ne alırsam Apple'dan orijinal batarya taktıracağım öyle yapınca 8 Plus daha çok götürür herhalde biraz kendimi avutuyorum gerçi ama öyle galiba