2. el iPhone alınır mı?

Paradox_xeno

Hectopat
Baktıklarım genelde 12 serisi oluyor. Pil sağlığı genelde 85 civarı ve köşeli tasarımdan dolayı kenarlarındaki boya soyulmuş oluyor. Garantileri de birkaç ay devam ediyor. Böyle 2.el IPhone'lar alınır mı? 2.el almaya çok sıcak bakmıyorum fakat bütçem sıfır olarak sadece 128 GB iPhone 11'e yetiyor. Bu yüzden 2.el bakıyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlenmeli?

Baktıklarım genelde 12 serisi oluyor. Pil sağlığı genelde 85 civarı ve köşeli tasarımdan dolayı kenarlarındaki boya soyulmuş oluyor. Garantileri de birkaç ay devam ediyor. Böyle 2.el IPhone'lar alınır mı? 2.el almaya çok sıcak bakmıyorum fakat bütçem sıfır olarak sadece 128 GB iPhone 11'e yetiyor. Bu yüzden 2.el bakıyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlenmeli?

2.el pişmanlıktır kullanılmış bir cihaz olunca bilmediğin sorunlar çıkabiliyor bence paranı biriktirip sıfır 12 veya 11 almalısın (bence 12 almalısın)

İkinci el 11 aldım 1 saat inceledim ekranı vs. adam da her köşesine bak abi sorun olmasın sonra falan dedi koyu modla da baktım açık modla da beyaz ekranda bile baktım 2 gün sonra gölgelenme sorunu çıktı allahtan garantisi vardı da ekranı orijinaliyle değiştirtebildim bu tarz şeylere dikkat edin özellikle. Eğer alacaksanız birkaç tecrübem daha var ikinci elde:

1) Seri numarasını appleden, imei nosunu da mutlaka e-devletten kontrol edin çünkü yenilenmiş veya yurtdışı olan telefonları tr'den alınmış gibi kakalamaya çalışıyorlar.
2)Hoparlör ve ahizede tozdan dolayı cızırtı sorunu oluyor müzik vs. açıp onu kontrol edin.

Eğer güvenilir ve temiz cihaz bulabilirseniz ikinci elde sorun olmaz ama ben güvenemem illa sıfır olsun derseniz iphone 11 alın eğer bir sorunuz var ise iphone 11 ile alakalı yardımcı olabilirim.

Varsa yurt dışında tanıdığın o alsın Türkiye'de pasaport kaydı yaptırırsın. Benim bir arkadaşım her sene Rusya'ya gidiyor Türkiye'de bir SIM kapanıyor öbürüne takıyor. Gittiğindede açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı