2. el iPhone SE 2021 alınır mı?

Küçük cihaz seven birisi için gayet alınabilecek bir cihaz. İkinci el için fiyatları gayet uygun. (Sen ne kadara alacaksın ?)
Batarya ömrü pil sağlığına göre değişir. (Pil Sağlığı iyi olan bir cihaz için konuşacağım.) Bataryası Wi-Fi için güzel bir performans verir, mobil veri için çok iyi olmayabilir.

Sağ ol çok teşkkür ederim iyi ki almadan önce sormuşum.
Dostum öyle birşey yok. Pil sağlığı %100 olan cihaz ile Wi-Fi’de 8 saat civarı ekran süresi alırsınız.

Dostum öyle birşey yok. Pil sağlığı %100 olan cihaz ile Wi-Fi’de 8 saat civarı ekran süresi alırsınız.
Pil sağlığı %75 olan SE2020 ile Wi-Fi’de 5 saat civarı ekran süresi alıyordum.

Sanırım SEnin şarjı çok gitmiyormuş örneğin her şeyı çalışan bir XS Max alsam bataryası %88 civarı olsa alınır mı?

SE'ye Deji batarya alırsan 1 gün rahat gider.
Eğer yan sanayii batarya almayacaksa bile Pil Yüzdesi iyi olan bir batarya günü rahat çıkarır. Batarya alacaksa da ilk tercihi Rova olmalı. Ayrıyeten Deji ve Woyax’da alınır.

XS serisine çok abartı diyat isteniyor. 11.000₺ ona vereceğine o civarda SE3 almak ya da daha uygun bütçeye SE2 almak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…