zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 3 Ekim 2020 #11 Bence en kötü şu an için kinci XS ve üstü alınmalı. X'teki kronik sorunlar çözüldü en azından.
ryutoshiaki Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #12 zaboomafoo dedi: Bence en kötü şu an için kinci XS ve üstü alınmalı. X'teki kronik sorunlar çözüldü en azından. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bütçem yok malesef. Sıfır XR düşünmeye başladım. Sizce nasil?
zaboomafoo dedi: Bence en kötü şu an için kinci XS ve üstü alınmalı. X'teki kronik sorunlar çözüldü en azından. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bütçem yok malesef. Sıfır XR düşünmeye başladım. Sizce nasil?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 3 Ekim 2020 #13 ryutoshiaki dedi: Hocam o kadar bütçem yok malesef. Sıfır XR düşünmeye başladım. Sizce nasil? Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence. SE daha performanslı ama XR'ın ekranı büyük tabi.
ryutoshiaki dedi: Hocam o kadar bütçem yok malesef. Sıfır XR düşünmeye başladım. Sizce nasil? Genişletmek için tıkla... Alınabilir bence. SE daha performanslı ama XR'ın ekranı büyük tabi.