2.el iPhone X alınır mı?

cyLeX9

Picopat
Daha fazla  
İyi günler. 2.el iPhone X alacağım. Bana dikkat etmem gereken şeyleri söyler misiniz? Pil sağlığı en az kaç olmalı? Lütfen, o fiyata değmez, Xiaomi al gibi yorumlar yapmayın. iPhone X almayı düşünüyorum.

Xiaomi alma zaten, beş para etmez. Aldığım güne bin pişmanım. Batarya sağlığı 85 üstü olsa kafidir diye düşünüyorum. Mümkünse garantisi de bulunsun. iPhone X dediğim şartlarda pahalı gelirse SE 2020 de bakabilirsin.

4500-5500 TL gibi bir fiyatı A11 işlemciye vermenizi önermem. Eğer bütçe yükseltme şansınız yok ise sıfır SE 2020 almanız daha mantıklı bir seçim olur.

Fiyatı nedir hocam? Eğer 7200 falan ise 11 daha mantıklı. Dikkat etmek gerekenlerde pil sağlığı 85'in altında olmasın. Garantisi olursa iyi olur. Gördüğüme göre fiyatları 5000 TL o zaman alınabilir.

Servis yüzü görmüş mü bu önemli. Servise gitmişse servis kağıtlarını alın. FaceID kontrol edin. Kasa yıpranmalarına dikkat edin. Pili kontrol edin. 4800-5000 liradan yukarı vermenizi de tavsiye etmem. Çok temizse belki 150-200 artabilir. 5500 lira civarına iPhone XR bulunabiliyor ve iPhone X'ten ekran ve yan çıtalar hariç daha iyi bir cihaz diye biliyorum. Kamera karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.

Iphone X'i diğer Apple telefonlardan ayıran, zamanında Amoled ekran ile çıkış yapmış olması idi. Şuan bile hala 11ler ile falan kalite bakımında yarışır bence. Ayrı bir havası vardı o telefonun. Piyasada az bulunduğu için pahalı satılıyor maalesef. Fakat o paralar şuan X'e verilmez. SE 2020 ile aynı fiyat bandında bulunuyorlar. SE 2020, Iphone 11 Pro Maxler ile aynı performansa sahip ve hatta fotoğraf kalitesi bile çok küçük farklar ile 11 serisi ile aynı. O yüzden X almanızı ben de önermem. Eğer küçük ekran ve faceID takıntınız yok ise SE 2020 alın. Çok daha güçlü ve güncel bir telefon.

Hocam on numara telefon bende alıcam sen se2020 al diyenlere bakma,2021 yılında yaşıyoruz hesap makinesi gibi telefona da o kadar para verme.X daha yeni tasarıma sahip gerek kamerasıyla olsun gerek kullanım açısından çok güzel bir telefon her türlü X alınır sadece 5000'TL üzeri vermeyin yeter XR'da bakılabilir ama ekranı ve kameraları göz önünde bulundurmak lazım.Yok o işlemci yok bu işlemci demesin kimse apple'dan bahsediyoruz adamlar yıllarca götürecek işlemciler yapıyolar hiç de korkun olmasın hocam alırsan 3-4 yıl rahat rahat kullanırsın.FaceID kontrol et ve pil sağlığı 85 altına düşmesin.

Hocam on numara telefon bende alıcam sen se2020 al diyenlere bakma,2021 yılında yaşıyoruz hesap makinesi gibi telefona da o kadar para verme.X daha yeni tasarıma sahip gerek kamerasıyla olsun gerek kullanım açısından çok güzel bir telefon her türlü X alınır sadece 5000'TL üzeri vermeyin yeter XR'da bakılabilir ama ekranı ve kameraları göz önünde bulundurmak lazım.Yok o işlemci yok bu işlemci demesin kimse apple'dan bahsediyoruz adamlar yıllarca götürecek işlemciler yapıyolar hiç de korkun olmasın hocam alırsan 3-4 yıl rahat rahat kullanırsın.FaceID kontrol et ve pil sağlığı 85 altına düşmesin.
İphone X kimse kötü telefondur demedi zaten. Kesinlikle dediğin gibi 2021 yılındayız ve 2021 yılında A11 işlemcili telefon almak çöp yatırım olur. 2 sene sonra hesap makinesi dediğin telefon hala güncel olarak güncelleme alıp yeni özelliklerden faydalanabilirken, İphone X'in güncelleme ömrü dolmuş olacak. XS dese belki fiyatına göre düşünürüm ama X'e 5000 TL vermek demek kesinlikle paranı çöp etmek demektir.

5824 (2).jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı