2. el iPhone X ne kadar eder?

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu an eski bir telefon kullanıyorum ve iPhone X veya XS’e geçmeyi düşünüyorum. Malum serbest piyasa fiyatlar çok karışık, sizce bu telefona 2023 yılında kaç lira verilir?

Eski cihaz az kullanılmişini bulmak zor ona verilecek paraya en kötü sıfır kotu iPhone 11 öneririm aradaki fiyat farkı tabii ki fazla ama yine de siz bilirsiniz.
Verilebilecek en yüksek fiyat 10.000₺

Hakettiği fiyatlara satılmıyor bunu söyleyebilirim.

Arkadaşlar, şu an eski bir telefon kullanıyorum ve iPhone X veya XS'e geçmeyi düşünüyorum. Malum serbest piyasa fiyatlar çok karışık, sizce bu telefona 2023 yılında kaç lira verilir?

10.000₺'den başka fiyat verilmez çünkü daha iyi sıfır cihazlar var S20 FE gibi.

Arkadaşlar, şu an eski bir telefon kullanıyorum ve iPhone X veya XS'e geçmeyi düşünüyorum. Malum serbest piyasa fiyatlar çok karışık, sizce bu telefona 2023 yılında kaç lira verilir?

İki tane telefoncuya sormuştum 2. el iPhone X telefonu kaça alırsınız diye. 11 bin TL veya 12 bin TL veririm demişti. Yani çok ucuz görmeyin eski telefon diye.

Kimse ucuz görmüyor dostum beğenmedim atmıssında biz hakkını söylüyoruz her şey doları bahane edip arttırıolae normalde 10k bile etmez ekonomiden dolayı şu an o ediyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı