2. el iPhone XS alınır mı?

Android çok kullandım, IOS'ta ne yazık ki IOS'un performansını Android cihazlar veremiyor. Tatmin etmiyor beni.

XS Max S10+tan bile güçsüz, S21 FE, XS Max'i 10 la çarpar 3'e böler. iOS diye desteği kesilecek cihaza bu paraları vermeyin.

Edit; güçsüz değil kötü. Ekran, batarya, kamera, USB 3.2 ve 2.0 farkı, 4G indirme hızı konularıdna XS Max daha kötü. CPU gücü olarak XS Max daha iyi.

Son düzenleme:
Cihaz harika bir cihaz ama 9.000 liranın üstüne alınacak bir cihaz değil.

Ne kullandın Android tarafında?
mi 6 mi 9 redmi note 9 pro mi 10t

11 de alabilirim. 3 Aylıkmış 13k

Xiaomi kullanıp Android kötülemek saçmadır. Samsung s serisi gibi amiral gemisi One UI arayüzlü cihaz kullanınca iOS aramazsınız.
Hocam dediğim gibi yakınlarımda da var biliyorum. Android bana gitmiyor, 2 yıl sonra donmalar başlıyor, iosla hiçbir android kıyaslanamaz.

Hocam dediğim gibi yakınlarımda da var biliyorum. Android bana gitmiyor, 2 yıl sonra donmalar başlıyor, iosla hiçbir android kıyaslanamaz.
Alakası yok, basit bir algı bu. 5-6 yıl kullanılıyor Samsung amiral gemileri. Sen ne kullandın Android tarafında?

Hocam dediğim gibi yakınlarımda da var biliyorum. Android bana gitmiyor, 2 yıl sonra donmalar başlıyor, IOS'la hiçbir Android kıyaslanamaz.

Arkdaş S7 kullanıyor kaç yaşında cihaz 1 donma bile yok. Önemli olan amiral gemisi olması. Çok istiyorsanız iPhone alın ama XS Max'e bu saçma parayı vermeyin, 11 alın.

Bütçen ve civarında;
•iPhone SE3-SE2
•iPhone XS-XR bakabilirsin. Bütçen artarsa iPhone 12 mini-11 Pro bak.

Eyvallah hocam, Se çok küçük tercih edeceğimi sanmıyorum. Xs ve üstü araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…