2. el işlemci alınır mı?

Aynen öyle gelince bir test edin siz işlemciyi stress testine felan sokun. Baktınız problem gördünüz iletişime geçip bildirin kendisine.
Aynen öyle yapıcam hocam. Diyelim çakal birisi cıktı, fiziksel hasar olmadığı sürece garantiden destek alırım dimi?

Bu arada oc , voltaj, vs vs hiç isim olmaz fabrika çıkışı neyse o şekilde kullanmayı severim. Islemci anakarttan çıktığı an fabrika ayarlarına dönmüş olur mu? Nasıl sıfırlayabilirim işlemciyi. Yapmadım diyor ama yeni 2.el telefon alınca onu formatlama isteğiyle aynı bu..

Fiziksel hasar olmadığı sürece garantiden tabii ki yardım alabilirsiniz. Siz o işlemciyi kendi anakartınıza taktığınız an itibarıyla normal hızında çalışacak, yani sıfırlanacak otomatikman OC vs var ise.

Sağolasın hocam... fan bile 300 400 tl civarı olsa 1800 tl civarı 3700x vatan bilgisayar faturalı işlemci almak bence mantıklı.. sonuçta r7 işlemci. Umarım iyi olur benim için . Destek veren herkesten allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…