Taha311 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Deniz_atç dedi: OCCT veya Prime95. Bana kalırsa en yüksek modda OCCT Genişletmek için tıkla... Tamamdır söyledim atınca bende buraya atacağım değerleri
Deniz_atç dedi: OCCT veya Prime95. Bana kalırsa en yüksek modda OCCT Genişletmek için tıkla... Tamamdır söyledim atınca bende buraya atacağım değerleri
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Haziran 2023 #12 Deniz_atç dedi: Isıya baksan yeter hatta sonucu buraya atarsın diğer değerlere biz bakarız Genişletmek için tıkla... Isı çok önemli değil satanın kullandığı soğutucudan, macunun yaşına, voltajına, kasasına kadar zibilyon tane detay girer işin içine. Hata vermesin yeter, gerisini kendi halleder.
Deniz_atç dedi: Isıya baksan yeter hatta sonucu buraya atarsın diğer değerlere biz bakarız Genişletmek için tıkla... Isı çok önemli değil satanın kullandığı soğutucudan, macunun yaşına, voltajına, kasasına kadar zibilyon tane detay girer işin içine. Hata vermesin yeter, gerisini kendi halleder.
Taha311 Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #13 kino dedi: Isı çok önemli değil satanın kullandığı soğutucudan, macunun yaşına, voltajına, kasasına kadar zibilyon tane detay girer işin içine. Hata vermesin yeter, gerisini kendi halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl fotoğraf atabilirim gönderdi
kino dedi: Isı çok önemli değil satanın kullandığı soğutucudan, macunun yaşına, voltajına, kasasına kadar zibilyon tane detay girer işin içine. Hata vermesin yeter, gerisini kendi halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl fotoğraf atabilirim gönderdi
Deniz_atç Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus EX-A320M Gaming Ryzen 5 1600 AF Asus Dual RX 5500 XT oc 4gb Hikvision U10 16 gb (8x2) 3200 mhz ram Corsair VS450 450w 80+ psu Samsung Pm981a 256 gb m2 ssd Samsung 870 QVO 2 tb ssd Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #14 Taha311 dedi: Hocam nasıl fotoğraf atabilirim gönderdi Genişletmek için tıkla... Görsel yükle tuşu var altta görünmü
Taha311 dedi: Hocam nasıl fotoğraf atabilirim gönderdi Genişletmek için tıkla... Görsel yükle tuşu var altta görünmü