2.el işlemci denemeden alınır mı?

Bende işlemci sattım adamlar öyle şeyler istediki Ryzen 5 2600 pinleri yamukmu bir arizası var mı sattım iyi fiyata şöyleki güvenilir satıcı ise hiç sıkıntı olmaz bilgisayar parcalarında ışlemxi pini yamulmadığı sürece uzun süre gider...

Param Güvende ile 3600XT aldım. İşlemci geldi ve sıfır gibiydi. Taktım görüntü alamadım. Anakart değiştirdim BIOS düşürdüm yükselttim görüntü alamadım. 2 farklı RAM denedim gene aynı. İade ettim ve hala vatandaş onaylamadı. Anakartım MSI B550-A Pro diger anakart Gigabyte S2H idi. Kesinlikle görmeden etmeden bu tarz şeyler almayın.

Videolarını çeksin, pinlerin fotoğrafını çeksin yeterli. Ben de kendi işlemcimi ikinci el aldım başka şehirden kargoyla sorunsuz geldi. Milletin evinin içine girmek isteyecek kadar ne vardı.
Kazıklanmak endişesini anlıyorum ama ne yazık ki bizim toplumda bir şey satın alırken eşyayı değil de kişinin zamanını da satın aldığı düşüncesi hakim. Başlığı açan arkadaşı tenzih ediyorum genel olarak söylüyorum.
Sadece kargo ücreti ödenecek şekilde hediye olarak bilgisayar parçaları gönderdim. Gerçekten zor bir deneyim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…