Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #11 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Neden alınmasın? İşlemci kolay kolay bozulmaz. Elimde çalışan Pentium 3 var. Genişletmek için tıkla... İşlemciler genel de çok da uzun ömürlü olmuyor ağır kullanımda bozulması 5 yıl civarı bir şey garantisi yoksa bulaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Neden alınmasın? İşlemci kolay kolay bozulmaz. Elimde çalışan Pentium 3 var. Genişletmek için tıkla... İşlemciler genel de çok da uzun ömürlü olmuyor ağır kullanımda bozulması 5 yıl civarı bir şey garantisi yoksa bulaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #12 yapiz dedi: İşlemciler genel de çok da uzun ömürlü olmuyor ağır kullanımda bozulması 5 yıl civarı bir şey garantisi yoksa bulaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Başıma böyle bir şey hiç denk gelmedi ama uygun fiyata bulunursa bence riske değer.
yapiz dedi: İşlemciler genel de çok da uzun ömürlü olmuyor ağır kullanımda bozulması 5 yıl civarı bir şey garantisi yoksa bulaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Başıma böyle bir şey hiç denk gelmedi ama uygun fiyata bulunursa bence riske değer.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #13 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Başıma böyle bir şey hiç denk gelmedi ama uygun fiyata bulunursa bence riske değer. Genişletmek için tıkla... Hem şans işi hem de kişisel tercih. Zaten 2-3 yılı geçmiş işlemciler çoğu zaman çlü soket oluyor ya da daha iyisi bulunuyor.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Başıma böyle bir şey hiç denk gelmedi ama uygun fiyata bulunursa bence riske değer. Genişletmek için tıkla... Hem şans işi hem de kişisel tercih. Zaten 2-3 yılı geçmiş işlemciler çoğu zaman çlü soket oluyor ya da daha iyisi bulunuyor.