Emre014 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 2. elden bir Xeon X3440 işlemci aldım. AliExpress'ten aldığını sistemi olmadığı için test edemediğini söyledi. Şimdi ben ürün gelince hangi testleri yapmalıyım? Ve nasıl sonuçlar alması gerekiyor?
2. elden bir Xeon X3440 işlemci aldım. AliExpress'ten aldığını sistemi olmadığı için test edemediğini söyledi. Şimdi ben ürün gelince hangi testleri yapmalıyım? Ve nasıl sonuçlar alması gerekiyor?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 16 Mart 2021 #2 İşlemci çalışıyorsa ve aşırı ısınmıyorsa sorun yok. İstersen CineBench R20, OCCT testi yapabilirsin.
Emre014 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 baran_basaran dedi: İşlemci çalışıyorsa ve aşırı ısınmıyorsa sorun yok. İstersen Cinebench R20, OCCT testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin çalıştığını söyledi. Hani olurda normal vermesi gereken performanstan daha az verir mi vs. Durumları anlayabilmek için sormuştum.
baran_basaran dedi: İşlemci çalışıyorsa ve aşırı ısınmıyorsa sorun yok. İstersen Cinebench R20, OCCT testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin çalıştığını söyledi. Hani olurda normal vermesi gereken performanstan daha az verir mi vs. Durumları anlayabilmek için sormuştum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 İşlemci çalışıyorsa çalışıyor çalışmıyorsa çalışmıyor. Bildiğim kadarıyla öyle. Ekran kartı gibi değil yani.
İşlemci çalışıyorsa çalışıyor çalışmıyorsa çalışmıyor. Bildiğim kadarıyla öyle. Ekran kartı gibi değil yani.