Ya FSP CoolerMaster Aerocool gibi kaliteli 2. el bir PSU alacağım ya da Frisby, Wozlo, Everest gibi dandik 0 PSU alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Bütçem çok dar.
256 TL'ye Cooler Master V750 almıştım kargoyla beraber tek kötü yönü kablolaların hepsini göndermemişti hiç sorun yaşamamıştım zaten kaliteli markalar 10 yıl garanti veya daha az markaya göre değişir yani demek istediğim bozulacak ürüne 10 yıl garanti vermez firmalar uydurma bir ürün alınca 2 yıl garantisi bitmeye yakın veya bittikden birkaç ay sonra hemen bozuluyor.
Bütçe dar anlıyorum ama belli bir bütçenin üzerinde harcama yapmanız gerekir yine de. Çünkü ileride bileşenlere zarar verme veya stabil güç sağlayamama gibi sorunlar çıkabilir. Az kullanılmış, temiz ikinci el PSU bulursanız olabilir.
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.