2. el kaliteli PSU mu 0 sıfır PSU mu?

Makaleler
1
Ya FSP CoolerMaster Aerocool gibi kaliteli 2. el bir PSU alacağım ya da Frisby, Wozlo, Everest gibi dandik 0 PSU alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Bütçem çok dar.

Rampage ve Everest marka PSU almak eve C4 kurmak demektir. 2. el alın ama High Power, FSP, Cooler Master gibi kaliteli markaları tercih edin.

Arkadaşın dediğine katien katılıyorum eğer Vento Everest Rampage PSU aldıysanız sonuç:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

256 TL'ye Cooler Master V750 almıştım kargoyla beraber tek kötü yönü kablolaların hepsini göndermemişti hiç sorun yaşamamıştım zaten kaliteli markalar 10 yıl garanti veya daha az markaya göre değişir yani demek istediğim bozulacak ürüne 10 yıl garanti vermez firmalar uydurma bir ürün alınca 2 yıl garantisi bitmeye yakın veya bittikden birkaç ay sonra hemen bozuluyor.

Bütçe dar anlıyorum ama belli bir bütçenin üzerinde harcama yapmanız gerekir yine de. Çünkü ileride bileşenlere zarar verme veya stabil güç sağlayamama gibi sorunlar çıkabilir. Az kullanılmış, temiz ikinci el PSU bulursanız olabilir.

Bunlar nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…