2.el kasa alıp ekstra ekran kartı almak mantıklı mı?

İzmirli3535

Hectopat
Çok sevdiğim bir abimin kardeşinden kasa alma düşüncesindeyim, hatta denemem için kasayı bana verdi fakat özelliklere göre performansı düşük geldi. Aklıma da bu kasayı alıp, eğer kasadaki işlemci yeterli olacaksa sadece ekran kartını yükseltip kullanmayı tercih ettim ama darboğaz sorunu olur mu diye size danışmak istedim. Eğer ekran kartı almak mantıklı değil ise komple sıfırdan da toplayabilirim ama maliyetli olacak tabii ki.

Özellikler:

• Ryzen 5 3600.
  • AMD RX 6600.
  • 24 GB RAM (8.8.8) şeklinde.
  • TUF Gaming B450-Plus II.

Sistem için 22.000 TL fiyat çekildi, sizce uygun mu?

Bu kasaya 22k bana baya baya fazla geldi hocam. Bu kasayı almak yerine 2. el kendiniz bundan daha iyi bir sistem kurarsınız.

Biraz baktımda alacağınız kişiler parçaların anlık olarak sıfır fiyatına göre fiyat koymuşlar herhalde. En fazla da anakarttan kar alıcaklar sanırım.
1748819131549.png

Haberleri yokki bu yükselen fiyat stok olmamasından. Satılsa 6k ya satılır.

Onun dışında sistemin ederi 13-14 bence. 20K gibi bir bütçeniz varsa hemen dizeriz.

Çok sevdiğim bir abimin kardeşinden...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart 5 işlemci 2 desen 2 de anakart 9. RAM'ler 1 diyelim 10 etti. Kasa + PSU da 2K etse 12. depolama vesaire derken evet dediğiniz fiyat daha düzgün oldu :)

😁😁 Sende hurda avcılarındaki adama döndün. 5 dollar verek konu kapansın.

Biraz baktımda alacağınız kişiler parçaların anlık olarak sıfır fiyatına göre fiyat koymuşlar herhalde. En fazla da anakarttan kar alacaklar sanırım.
Eki Görüntüle 2503754
Haberleri yok ki bu yükselen fiyat stok olmamasından. Satılsa 6K ya satılır.

Onun dışında sistemin ederi 13-14 bence. 20K gibi bir bütçeniz varsa hemen dizeriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim biraz daha aşağıya insen fiyatın neden şiştiğini görürdün.

Bu kasaya 22K bana bayağı bayağı fazla geldi hocam. Bu kasayı almak yerine 2. el kendiniz bundan daha iyi bir sistem kurarsınız.

Vallahi hocam yaklasık 3 saattir oynuyorum Valorant'ta orta ayarlarda 200-220 FPS CS2 dede unlost FPS arttırma ayarlarında 90-140 arası gidip geliyor açıkçası ben verim alamadım pek bence daha da güzeli dizilir dediginiz gibi bu arada parçaların piyasasını araştırmamıstım dediklerinize göre dost kazığı yicekmişiz sanırım.

25-26 bine sıfır 4060 sistemler var. Bu kasanın ederi 16-17 taş çatlasın.

Doğrudur hocamda hani elimde fırsat var güzelse değerlendireyim demiştim ama bu iş iptal anlaşılan sağlık olsun yerine nasıl bir sistem dizebiliriz 30-40k da.

Çok sevdiğim bir abimin kardeşinden kasa alma düşüncesindeyim, hatta denemem için kasayı bana verdi fakat özelliklere göre performansı düşük geldi. Aklıma da bu kasayı alıp, eğer kasadaki işlemci yeterli olacaksa sadece ekran kartını yükseltip kullanmayı tercih ettim ama darboğaz sorunu olur mu diye size danışmak istedim. Eğer ekran kartı almak mantıklı değil ise komple sıfırdan da toplayabilirim ama maliyetli olacak tabii ki.

Özellikler:

• Ryzen 5 3600.
  • AMD RX 6600.
  • 24 GB RAM (8.8.8) şeklinde.
  • TUF Gaming B450-Plus II.

Sistem için 22.000 TL fiyat çekildi, sizce uygun mu?

Tanıdıkla ticaret yapılmaz 4060'li halini sıfır olarak kampanya dönemlerinde neredeyse aynı fiyata bulabiliyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı