2. el kask alınır mı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. 2. el LS2 kask düşünüyorum. Alınır mı? Nelere dikkat etmeliyim alırken? Şimdiden teşekkürler.

Kaskta nasıl bir sorun olabilir ki. Bence çatlak var mı bir yeri yarılmış mı bu tür şeyleri kontrol etseniz yeterli. Tabi çizik falan istemiyorsanız onları da kontrol edersiniz. Bir de cam mekanızması çalışıyor mu diye bakarsınız

Kaskta nasıl bir sorun olabilir ki. Bence çatlak var mı bir yeri yarılmış mı bu tür şeyleri kontrol etseniz yeterli. Tabi çizik falan istemiyorsanız onları da kontrol edersiniz. Bir de cam mekanızması çalışıyor mu diye bakarsınız
Kırık, çıkık korkusu değil ya. Hijyen açısından çok tırsıyorum. Temizi bulursam almalı mıyım?

Kişiden kişiye değişir ama bence alınabilir. Yani içini güzelce temizlersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kişiden kişiye değişir ama bence alınabilir. Yani içini güzelce temizlersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Teşekkürler.

Kaskların ömrü üretimden sonra 5 senedir, 5 sene sonunda kullanılmaması gerekir o yüzden alırken ne zaman aldıklarını sormanız lazım. Bu bile tam bilgi veremez çünkü üretim tarihini bilmiyor olacaksınız.

2. el kask için marka model tavsiye edebilir misiniz 3-4kya kadar çıkmayı düşünüyorum ls2 ff800 ilgimi çekti ama daha yeni motor aldım pek bi fikrim yok

2. el kask için marka model tavsiye edebilir misiniz 3-4kya kadar çıkmayı düşünüyorum ls2 ff800 ilgimi çekti ama daha yeni motor aldım pek bi fikrim yok
Bilgim yok. Ben LS2 Rapid'lere bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı