2.el kask ve beden önerisi

BartuD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2.el AGV kask almak istiyorum ama LS2'de m beden, KTM Matryx'de ise l beden oluyor ama hiç AGV denemek fırsatım olmadı. Ölçü olarak ise 55,5 çıktı bu değere göre AGV'de m beden uygun oluyor fakat görüşlerinizi merak ediyorum. Başka kask tavsiyeleriniz varsa bütçem maksimum 5.500TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2.el AGV kask almak istiyorum ama LS2'de m beden, KTM Matryx'de ise l beden oluyor ama hiç AGV denemek fırsatım olmadı. Ölçü olarak ise 55,5 çıktı bu değere göre AGV'de m beden uygun oluyor fakat görüşlerinizi merak ediyorum. Başka kask tavsiyeleriniz varsa bütçem maksimum 5.500TL civarı.

Çakma AGV 2.el alacağına sıfır mt helmets alabilirsin fiyatına göre gayet güzel.

Yok hocam çakma değil de faturası olan 2.ellere bakıyorum.

Çoğu çakma oluyor AGV'lerin malum Türkiye ekonomisiyle bir AGV'lerin orijinal sıfırı 30k bandında. Cidden orijinalse bence alınır. Beden olarak da alacağın kişinin kafa ölçüsünü iste uyuşuyorsa seninkiyle alırsın şimdiden hayırlı olsun.

2. el kask alınmaz. Fiyattan dolayı bakıyorsanız bu hataya düşmeyin. 2. el kaskın geçmişini bilemezsiniz. Ayrıca Kask, kişisel kullanıma uygun bir güvenlik ekipmanıdır. Ne kadar temizlerseniz temizleyin en basiti saçkıran olabilirsiniz. ece 22.05 yada ece 22.06 sertifikalı bütçenize uygun sıfır bir kask almanız daha doğru karar olacaktır.

2. el kask alınmaz. Fiyattan dolayı bakıyorsanız bu hataya düşmeyin. 2. el kaskın geçmişini bilemezsiniz. Ayrıca kask, kişisel kullanıma uygun bir güvenlik ekipmanıdır. Ne kadar temizlerseniz temizleyin en basiti saçkıran olabilirsiniz. Ece 22.05 ya da ece 22.06 sertifikalı bütçenize uygun sıfır bir kask almanız daha doğru karar olacaktır.

Bütçeme göre mt helmets thunder 4'ü düşünüyorum önerebileceğiniz kask var mı? + Scorpion exo 491'de olabilir.

Son düzenleme:
Bütçeme göre mt helmets thunder 4'ü düşünüyorum önerebileceğiniz kask var mı? + Scorpion exo 491'de olabilir.

Scorpion bulursan onu al o AGV ile aynı klasmanda ben Scorpion alacaktım vizörler falan çok pahalıysı mt revenge 2 aldım keşke Scorpion alsaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı