2. el Kindle alınır mı?

Hocam bütçeniz çıkarsa kesinlikle 12. nesili tercih edin. 10.nesil ve 12.nesile sahibim okuma keyfi olarak 12. nesil bambaşka bir dünya.
hee şimdi kafam karıştı, gerçekten oaradaki fiyata değicekse 12 olur gibi, ama yarıyarıya bilemedim, yani 10 la da işim görülecekse 12 şart mı acaba diyor insan,

Hee şimdi kafam karıştı, gerçekten oaradaki fiyata değicekse 12 olur gibi, ama yarıyarıya bilemedim, yani 10 la da işim görülecekse 12 şart mı acaba diyor insan,

Hocam yogun bir okuma yapacak mısınız kendinize bu soruyu sorun yoksa alırsınız birkaç kullanımdan sonra köşedemi durur?

Hocam yogun bir okuma yapacak mısınız kendinize bu soruyu sorun yoksa alırsınız birkaç kullanımdan sonra köşedemi durur?
yok yok, zaten düzenli okuyucuyum, artık 100 er, 200er TL kitap vere vere, 20 kitapta 4000TL oluyor neredeyse ve çok yer kaplıyor, üstelik seyahat ederken bırak 5 kitap götürmeyi 1 kitap götürsen o bile bir zaman sonra yük oluyor, ama bu cihazlar hafif ve birsürü kitap aldığı için, okuduğun kitabı olmadı siler yeni kitap ekler yine okursun gibi geliyor bana, hiç kullanmadığımdan bilmiyrum

Kesinlikle 12.nesil öneriyorum o zaman.Ekranda sıcak modu cok iş yapıyor.Özellıkle geceleri. Dediğiniz gibi kitap fiyatları uçtu bence bir kere verin tam verın 12. nesil alın.

Hocam bütçeniz çıkarsa kesinlikle 12. nesili tercih edin. 10.nesil ve 12.nesile sahibim okuma keyfi olarak 12. nesil bambaşka bir dünya.
Ne farkı var?

Hocam ben de kitap ücretleri cep yaktığından dolayı Kindle düşündüm. Bunda kitaplar nasıl oluyor ki bedava PDF'mi yoksa düşük ücret karşılığında dijital kopya mı alıyoruz?

12 de 10a ek olarak renklerı sıcak yapabiliyorsun ayrıyeten ekran gövde oranı farkı var.Kitap durumuda sitelerde farkı uzantılarda bulabiliyorsun ucretsiz kindle'a yolluyorsun.

hocam eğer ingilizceniz varsa, türkçede oluyor mu bilmiyorum, bir site var oradan dünyadaki her kitabı neredeuse pdf sini bulabiliyorsunuz yani okuma metni olarak, bu çok güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…