2. el Kindle alınır mı?

B

Hocam Kindle'larda Türkçe kitap okumak ve dışarıdan kitap kitap ekleme sıkıntıymış doğru mu? Kobo düşünüyorum bu nedenle.

Hocam, haber leşebileceğimiz bir yer var mı, size kısa video atayım, istediğiniz her Türkçe kitabı yapabiliyorsunuz, kendim uygulamalı 1dk ya videoya çekip gösterieyim.

B

Hocam Kindle'larda Türkçe kitap okumak ve dışarıdan kitap kitap ekleme sıkıntıymış doğru mu? Kobo düşünüyorum bu nedenle.

Hatta fotoğraf paylaştım bakın bunlar yüklediğim Türkçe kitaplar ve yüklemesi 2dk mı almıyor üstelik herr türlü kitabı bulabiliyorum internetten. İsterseniz onu da anlatırım.

Dosya Ekleri

• 6d60f92b-4be2-4cca-a723-af2a7691bb07.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 5
  • 354f360f-85ff-4d20-afad-2b82dee868e7.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 5
  • bae8517a-4fd3-48a2-b66b-7664e98720ab.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 5
  • ce0637d1-2e9e-41f9-b8a8-2ed4cfd284fe.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 4
  • dc8182fc-526a-44dc-9bfa-7510160ce3ec.jpg
    185,9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Hocam youtube’a video atıp linklerseniz iyi olur. Daha sonra konuyu okuyanlar da yararlanır. Ayrıca PDF ve makale okumaları yapılabiliyor mu kindleda? Bir arkadaş o işin zor olduğunu, kobolarda daha kolay olduğunu söylemişti.
Bir de son olarak türkçe ingilizce çeviri işi nasıl? Basılı tuttuğumuzda çeviriyor mu kelimeyi

YouTube'a yükleyim link atayım bakın.

10dk ya geliyor video çektim yüklüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burada da belirttiğim gibi pdf okuması bu tür ereader larda rahat olmaz, e o zaman neden ereader alıyorsun derler adama, pc , tablet varken oradan oku. bunun amacı okuma kitabı okumak pdf harici epub gibi türlerde

Son düzenleme:
Kindle'ın bu uygulaması oldukça pratikmiş, video için teşekkürler.

Elimde 12 yıllık Pocketbook cihazı var dokunmatik ekran ve arka ışığa sahip. İlk zamanlarda çok okumuştum ancak iş nedeniyle a zaman ayırıyordum ve tekrar kitap okumaya başladım son 1 aydır. Bir gaza gelip için bir sürü kitap attım . Sizce yükseltmeye değer mi Kindle'a ? Cihaz az kullanılmış, şarjı iyi gidiyor ve bir sorunu yok.

Ayrıca Kindle'larde reklam olayı duymuştum, bilginiz var mı? Sanırım talep edilip kapatılıyordu.

Evet uygulama çok pratik, reklam olayı şu, cihazı kullanmadığınız zaman ekranı kapanıyor, elektrik güç hiçbir şey kullanmaz tabii kapalı ekran olduğu için ama ekranda sadece bir kitabın küçük resmi oluyor, reklam denilen şey bu, kitap okurken karşına gelmez yani. Şimdi elinde cihaz varken ve çalışıyorken, ve sorunu yokken, para harcayıp en kral cihazı geç sırf Kindle alacağım diye bile yeni cihaz alınmaz, o cihazı iyice eskit öyle al yenisini ben öyle yapardım para harcama boşuna, he diyorsan bana ne harcayacağım diye, al dene Kindle bu işin aapple ı kobo Android'i gibi deniyor öyle duydum.

Teşekkür ederim. Çok değiştirme düşüncem yok ama merak etmiştim. Kullanmaya devam ederim elimdekini. E-ink ekran olduğundan sadece sayfa yenilenince enerji tüketiyorlar o özellikleri çok hoşuma gidiyor. İyi okumalar size.

sağolun, dediğiniz gibi göz hiç yormuyor, müthiş bir cihaz

Sağ olun hocam kindle tercihim olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…