karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 3 Eylül 2023 #1 Bazı kitaplarımı satmak istiyorum. Bildiğim sahibinden ve dolap var. Bu siteler komisyon alıyor mu? Komisyon alıyorsa % kaç? Kargo ücreti alıyor mu? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bazı kitaplarımı satmak istiyorum. Bildiğim sahibinden ve dolap var. Bu siteler komisyon alıyor mu? Komisyon alıyorsa % kaç? Kargo ücreti alıyor mu? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Dolap, Gardrops.
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Gardrops 500 lira altına komissyon almıyor kargo bedava alıcı da satıcı da ödemiyor. karul dedi: Bazı kitaplarımı satmak istiyorum. Bildiğim sahibinden ve dolap var. Bu siteler komisyon alıyor mu? Komisyon alıyorsa % kaç? Kargo ücreti alıyor mu? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
Gardrops 500 lira altına komissyon almıyor kargo bedava alıcı da satıcı da ödemiyor. karul dedi: Bazı kitaplarımı satmak istiyorum. Bildiğim sahibinden ve dolap var. Bu siteler komisyon alıyor mu? Komisyon alıyorsa % kaç? Kargo ücreti alıyor mu? Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...