2.el klavye almak mantıklı mı?

%60 klavye istemiyorum hocam masam biraz büyük Maximum 800TL bandında başka klavyeler önerebilir misiniz

%60 klavye istemiyorum hocam masam biraz büyük Maximum 800TL bandında başka klavyeler önerebilir misiniz?
İkinci el olarak almanızı pek önermem. Alacaksanız da kapalı kutu alın bence. Garanti kağıdı da yoksa adamın ne kadar kullandığını öğrenmek zor, hatta imkansız. 800TL'ye bulabilirseniz XPG Summoner, MKW100 alınabilir.

Sıfır olarak demiştim hocam bu fiyata güzel bir klavye bulamadığımdan ikinci ele yöneldim ama pek güzel bir şey bulduğum söylenemez.

Sıfır olarak demiştim hocam bu fiyata güzel bir klavye bulamadığımdan ikinci ele yöneldim ama pek güzel bir şey bulduğum söylenemez.
K552 alınabilir fakat fullsize değil. 800TL bandında güzel bir fullsize mekanik yok. Uzun vadede sorun çıkartabilecek klavyeler çoğu. 1000TL üstüne satılıyorlar maalesef.

Gamepower olmasına takılmayın. Firma berbat ama adam akıllı yapabildikleri tek klavye bu olsa gerek. Outemu Gaote switch'ler kullanılıyor. Bütçede fullsize bir klavye için en mantıklı tercih bu ve Stealth 03 olur. Onun da stoğu bittiği için bunu önermek durumundayım.

TKL olabilir K552 almayı düşünmüştüm fakat ona da zam geldi maalesef şu an 1000TL altında bulamadım.
Gamepower alma taraftarı değilim.

TKL olabilir K552 almayı düşünmüştüm fakat ona da zam geldi maalesef şu an 1000TL altında bulamadım.

Şimdi tekrardan K568'in fiyatına baktım eski fiyatına indirim yapmışlar 640 TL yay sesi çok rahatsız edecek düzeydemi bu fiyata rbg red Switch başka yok çünkü.

Keşke markaya göre yargılanmasa şu ürünler. Stok gelirse K552 burada daha ucuza satılabiliyor:

Şimdi tekrardan K568'in fiyatına baktım eski fiyatına indirim yapmışlar 640 TL yay sesi çok rahatsız edecek düzeydemi bu fiyata rbg red Switch başka yok çünkü.
Sosyalde açılmış konuları mevcut. Biraz şans işi. Normalde blue switch'te garanti yüksek bir yay sesi var ama red switch olarak daha az kişi şikayet etmiş bu durumdan. İstiyorsanız alabilirsiniz, pek de mantıklı seçim yok başka. TKL olması sorun değilse güzel klavye.

Tamamdır hocam önerileriniz için teşekkürler bu klavyeyi alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…