2. el kulaklık almak güvenilir midir?

FearrFD2

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Suzuka
Daha fazla  
Selam, yukarıda da dediğim gibi. 2. elden kablosuz kulaklık almak istiyorum. Sizce güvenilir ve hijyenik olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın içine zararlı yazılım yazan tipler var. Güvenilir bir satıcı ise alabilirsiniz. Hijyeniklik konusu tartışılır.

Hiç hijyenik değil. Hele kulak üstü kulaklık ise. Üst kısımlarında saçlardan dolayı yağ oluştuğu için kulaklığın iç kısmı yağlı oluyor. Kulağıda pisse eğer bedava verseler almam o kulaklığı. Mouse ve klavyede de aynı durum geçerli benim için. İkinci elden alınacak ürün var alınmayacak ürün var.

Valla hocam ben bugün dolaptan 2. el aldım rampage alpha x adam herşeyi çalışıyor dedi sağ kulaklıkta temassızlık var özellikle bir sürü soru sordum aklıma takılmasın diye, ama yarın iade edeceğim. Tavsiye ederim ki eğer satın alacağınız kulaklık ya da genel elektronik ürün kendi şehrinizde ise hani letgo gibi ortak buluşabileceğiniz ve deneyebileceğiniz bir ürünse alabilirsiniz. Mesela benim aldığım msi mause vardı deneyerek almıştım 8 ay oldu alalı hala ilk aldığım gibi çalışıyor. Fakat dolap gibi şehir dışından yani deneme imkanı olmayan yerden alırsanız risk altına girersiniz. O yüzden tavsiye etmiyorum. Lakin tabiki de sizin kararınız benden daha önemli. İade sürecini çok şükür ki kabul etti satıcı fakat etmezse işte sorun o zaman başlıyor. Ha birde 15 lira hizmet bedeliniz geri iade olmuyor. İade edeceğim yarın ve migrosta 250 liraya rampage kulaklık vardı ondan alacağım ya.

Hiç hijyenik değil. Hele kulak üstü kulaklık ise. Üst kısımlarında saçlardan dolayı yağ oluştuğu için kulaklığın iç kısmı yağlı oluyor. Kulağıda pisse eğer bedava verseler almam o kulaklığı. Mouse ve klavyede de aynı durum geçerli benim için. İkinci elden alınacak ürün var alınmayacak ürün var.
Hocam çok doğru bugün aldığım üründe bu vardı zaten yaw adam kulaklığın pedlerinin üstünde resmen keselenmiş ya. Böyle ekmek falan yemiş üzerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı