Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 1 Mayıs 2023 #1 Fazla bütçem yok 5-6k ya 2.el iyi laptoplar buldum. Sizce alınır mı?
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 1 Mayıs 2023 #2 Efenndim dedi: Fazla bütçem yok 5-6k ya 2.el iyi laptoplar buldum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Özellikleri atarsanız yardımcı olabiliriz.
Efenndim dedi: Fazla bütçem yok 5-6k ya 2.el iyi laptoplar buldum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Özellikleri atarsanız yardımcı olabiliriz.
Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 1 Mayıs 2023 #3 saudae dedi: Özellikleri atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söyledim. Sizce alınır mı? Laptopun ne olduğu fark etmez 2.el'e güvenilir mi?
saudae dedi: Özellikleri atarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söyledim. Sizce alınır mı? Laptopun ne olduğu fark etmez 2.el'e güvenilir mi?
Lyd19011 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 14 Ağustos 2023 #4 Efenndim dedi: Ben genel olarak söyledim. Sizce alınır mı? Laptopun ne olduğu fark etmez 2.el'e güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama bulaşma bence 2. ele
Efenndim dedi: Ben genel olarak söyledim. Sizce alınır mı? Laptopun ne olduğu fark etmez 2.el'e güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama bulaşma bence 2. ele