2. el laptop alınır mı?

TunusR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3050ti i5-1250 8gb ram laptop
Meslek
ogrenci
http://www.letgo.com/item/hp-pavilion-gaming-5600h-rtx-3050-dizst-bilgisayar-iid-1628165232 bunu buldum 2. el alınır mı?

Yoksa alttakini alıp 8 RAM taktiracağım bir de 8 RAM'i nereden taktiracağım nereden taktirisam garanti gitmez servise mi göndereceğim bilgi verirseniz senirim.

Kendin dikkatlice takarsan veya bir bilgisayarcıya taktırırsan garanti bozulmuyor diye biliyorum, ama yine de servise sorabilirsin.

Kendin dikkatlice takarsan veya bir bilgisayarcıya taktırırsan garanti bozulmuyor diye biliyorum, ama yine de servise sorabilirsin.

Alttakini alıp +8 GB RAM taktırın. Kendiniz RAM takacaksanız uyumlu RAM bulmak için CPU-Z programını indirip sdp ve Memory kısımlarının fotoğraflarını attığınız bir konu oluşturun forumda biz size uyumlu RAM'i öneririz. Kendiniz takarken kasaya vs. zarar vermediğiniz sürece garanti dışı olmaz.

Alınır neden alınmasın

Düşünürseniz bu da var

2000 TL az vericem diye 2. el almak mantıklı değil bence. Vidalara sticker koyuyorlar genelde, oralar kurcalanmışsa garanti iptal sayıyorlar.

Hem ısınma sorunu yok demişsiniz hem de 6 fanlı soğutucuyla kullanıyorsunuz. Paylaştığınız değerler soğutuculu değerler mi?

Hem ısınma sorunu yok demişsiniz hem de 6 fanlı soğutucuyla kullanıyorsunuz. Paylaştığınız değerler soğutuculu değerler mi?

Laptop soğutucusuz kullanılmaz. Palaştığım değerler GPU ve CPU OCli değerler ve şu an yaz sıcağında olan değerler. Kışın -5 derece daha iniyor tüm sıcaklıklar.

Laptop soğutucusuz kullanılmaz. Palaştığım değerler GPU ve CPU OCli değerler ve şu an yaz sıcağında olan değerler. Kışın -5 derece daha iniyor tüm sıcaklıklar.

Sattığınız konuya OC değerlerini ekler misiniz? Soğutucusuz Victus 16 ile yük altında sizden 2-3 derece az alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…