2.el laptop önerisi

ImShyn

Hectopat
İyi akşamlar. Dışarı çıktığımda misafirliğe gittiğimde ya da yatakta uzanırken takılabileceğim bir laptopa ihtiyacım var ve sıfır almak istemiyorum. 2.el daha mantıklı geldi. Ne tür şeylere dikkat etmem gerek? Ne tür bir şey almam gerek? Tavsiyeye ihtiyacım var.

Oyun oynamayacaksan Macbook Air al. İkinci elde 3-4 yıl sonraki Windows laptopların bataryası hızlı esksiyor + yapılış amaçları gereği pilde Apple kadar iyi değil.

2012 model Macbook Pro i7 laptopum satmadan önce pilde 3-4 saat Safari veriyordu.

İyi akşamlar. Dışarı çıktığımda misafirliğe gittiğimde ya da yatakta uzanırken takılabileceğim bir laptopa ihtiyacım var ve sıfır almak istemiyorum. 2.el daha mantıklı geldi. Ne tür şeylere dikkat etmem gerek? Ne tür bir şey almam gerek? Tavsiyeye ihtiyacım var.
Eğer amacın oyun oynamak değil de gündelik işlerini pil sıkıntısı olmadan kaliteli malzeme eşliğinde yapayım diyorsan tercih etmen gereken cihaz bir macbook.

Bütçe belirtsen daha yardımcı olabiliriz.

Bütçe maksimum 6000 bin.

Oyun oynamayacaksan MacBook Air al. İkinci elde 3-4 yıl sonraki Windows laptopların bataryası hızlı esksiyor + yapılış amaçları gereği pilde Apple kadar iyi değil.

2012 model MacBook Pro i7 laptopum satmadan önce pilde 3-4 saat Safari veriyordu.

MacBook pek düşünmüyorum çünkü basit oyunlarda oynayacağım Warband, Minecraft vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı