2. el laptop önerisi

Bütçe
12000tl
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler, kendime bir laptop alacağım, çok bütçem yok. GTX 1650 gibi ekran kartı olan maksimum 12000 TL olan 2. el laptop arıyorum. Öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

12 k çok zor görünüyor. Şunu gördüm sıfır fiyatı 20-23K civarı. İyi işlemci, giriş seviyesi ekran kartı. Sıkı pazarlıkla 13-13500 harika olur. 14 kesin satıcı düşer. Yalnız ürünü detaylı inceleyin. Sorun varsa ilk elden görürün. Ürünü test edin. Garantisi var yazmış belgeleri vs isteyin. Risk size ait olmak üzere. Kağıt üzerinde alınabilir bir bilgisayar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun test ve sıcaklık video. Bu kişi test cihazı 32 GB yalnız. Ürünü alırsanız 16 harika olur.

Son düzenleme:
12 k çok zor görünüyor. Şunu gördüm sıfır fiyatı 20-23K civarı. İyi işlemci, giriş seviyesi ekran kartı. Sıkı pazarlıkla 13-13500 harika olur. 14 kesin satıcı düşer. Yalnız ürünü detaylı inceleyin. Sorun varsa ilk elden görürün. Ürünü test edin. Garantisi var yazmış belgeleri vs isteyin. Risk size ait olmak üzere. Kağıt üzerinde alınabilir bir bilgisayar.

Mayıs'ın 13'ünden beri satılmaması çok şaşırtıcı büyük ihtimalle bir şeylik vardır bunda.

1 aydan biraz fazla zaman. Belki satıcı ilk başta yüksek fiyat istedi ve kademeli olarak düştü. Zaten sıfır ürün 21k. 12-13 çok makul. Bir sorun varsa fiziksel inceleme ve birkaç stres testi iş yapar. Her şeyden önce TUF serisi zaten yüksek ısıya yatkın. Ve yine 12500H sıcak çalışmaya meyilli bir işlemci. Belki sıcaklıklar yüzünden korktu ve satıyor? Bunu asla bilemem. Her şeye rağmen satıcı ile iletişime geçilebilir.

Ve yine alternatif ürün. Sıfırı 20k. Eğer içinde 3050 varsa pazarlıkla 12K çok iyi olabilir. Ürün bu. Paneli gerçekten harika. Parasını hak eden ürün.

Son düzenleme:
1 aydan biraz fazla zaman. Belki satıcı ilk başta yüksek fiyat istedi ve kademeli olarak düştü. Zaten sıfır ürün 21k. 12-13 çok makul. Bir sorun varsa fiziksel inceleme ve birkaç stres testi iş yapar. Her şeyden önce TUF serisi zaten yüksek ısıya yatkın. Ve yine 12500H sıcak çalışmaya meyilli bir işlemci. Belki sıcaklıklar yüzünden korktu ve satıyor? Bunu asla bilemem. Her şeye rağmen satıcı ile iletişime geçilebilir.

Ve yine alternatif ürün. Sıfırı 20k.

Attığınız ürünün GTX 1650 ekran kartı var.

Zaten RTX takıntım yok AMD dahi olur GTX 1650 4 GB içeren Monster ve Excalibur buldum biri 10500TL diğeri 11500 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı