2.el laptop önerisi

BeNT1

Centipat
Öncelikle merhaba, üniversite öğrencisiyim ve 2. el kolay taşınabilir ve 2. ekran yapabileceğim bir laptop arıyorum ve bayağı bir laptop buldum seçmeme yardımcı olur musunuz ya da farklı önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Biraz fazla olduğunu biliyorum kusura bakmayın seçim yapamadım fiyat aralığı maksimum 17 gibi bir şey düşünüyorum.

İlk 7-8 tanesine baktım ve almamanı öneririm.
Şu 1. linkteki ilan o kadar kazık ki onu kesin alma zaten.

Oyun için alıyorsan

Bunun gibi ekran kartı olan laptoplara bak. Bunun yerine daha iyisini bulursun bunu örnek olarak attım.

Ancak oyun oynamayacaksan

İlk 7-8 tanesine baktım ve almamanı öneririm.
Şu 1. linkteki ilan o kadar kazık ki onu kesin alma zaten.

Oyun için alıyorsan.

Bunun gibi ekran kartı olan laptoplara bak. Bunun yerine daha iyisini bulursun bunu örnek olarak attım.

Ancak oyun oynamayacaksan.

Sağ olun hocam fakat oyun oynamayacağım zaten bir oyuncu bilgisayarım bulunmakta ağır işlemlerimi ondan yapıyorum okula götürürken biraz ağır geldiği için hem hafif hem de katlanabilir bir bilgisayar bakıyorum 2. ekran olarak da kullanacağım web tasarımda tek ekranla biraz zor oluyor maalesef.

Sağ olun hocam fakat oyun oynamayacağım zaten bir oyuncu bilgisayarım bulunmakta ağır işlemlerimi ondan yapıyorum okula götürürken biraz ağır geldiği için hem hafif hem de katlanabilir bir bilgisayar bakıyorum 2. ekran olarak da kullanacağım web tasarımda tek ekranla biraz zor oluyor maalesef.
2. Linke bakabilirsin. Sadece yan ekran için alıyorsan 17 18k para verme, 12k lık sistem de işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı