Satılık 2.el Logitech G105 Oyuncu Klavyesi

o_ulcan

Megapat
Evet başlıkta da belirttiğim gibi Logitech G105 klavyemi satıyorum. Üzerinde hiç bir silik tuş yoktur. Işıkları sorunsuz çalışıyor. Eğer alıcıysanız özelden mesaj atarsanız istediğiniz yerin fotoğraflarını atabilirim. Garantisi 2 Yıldır. 2015 Eylül ayında satın aldım.

Fiyat Şuan 75 TL Pazarlık yapıyorum.

50TL'ye bırakırsanız İstanbul içi alabilirim.

Fotoğrafları buraya koyup insanlar görerek almalı. Istediğiniz yerin fotoğrafını atarım demek doğru değil. Ürününüzün resmini koyarsınız insanlar bakar temiz fiyatı hemen verir ama görmeden sadece işine gelen fiyatı verir herkes. Resim koymanız daha doğru olur.

Fotoğrafları buraya koyup insanlar görerek almalı. Istediğiniz yerin fotoğrafını atarım demek doğru değil. Ürününüzün resmini koyarsınız insanlar bakar temiz fiyatı hemen verir ama görmeden sadece işine gelen fiyatı verir herkes. Resim koymanız daha doğru olur.
Dediğinizde haklısınız ancak bende dahil olmak üzere bazı arkadaşlar mobil üzerinden giriyor. Ve forumunda resimleri 1mb altı istediğini hatırlar isek telefonda o işi yapmak biraz zor hatta ben bilmiyorum internette de araştırdım beceremedim bir türlü. Resim konulur ise daha sağlıklı olur elbet ancak bende yaptığım satışta suan malesef resim ekleyemiyorum fakat ilgilenen her arkadaşa da resim yada herhangi bir sorunu var ise de belirterek yardimci olmaya çalışıyorum. Satışı yapan arkadaşta resim olarak yardımcı olacağını belirtmişken resim yoksa ölü fiyat teklif edilmesini haklı buluyoruma çıkan bir yorum yapılması çok hoş değil bence.

Ben satan arkadaşın yararına öneride bulundum. Resimsiz ilana elbet hakettiği değer verilmez. Görmediğin bir şeye sen gidip düzgün bir fiyat verir misin? Ben görmeden vermem. Resim koyması mantık çerçevesinde daha uygun diyorum herhangi bir kötü yorumum yok arkadaşa. Sadece "tavsiye"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı