Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Aralık 2015 #11 Sobieski dedi: Takas üstüne para düşünür müsün Genişletmek için tıkla... Maalesef takas düşünmüyorum, paraya ihtiyacım var.
Sobieski dedi: Takas üstüne para düşünür müsün Genişletmek için tıkla... Maalesef takas düşünmüyorum, paraya ihtiyacım var.
Sobieski Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2015 #12 Sony kulaklik üstüne 50-60 lira verebilirim.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Aralık 2015 #13 Teklifiniz için teşekkürler ancak önceliğim Razer'ın kulak içi kulaklığını almak.
Burak_Dönmez Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 533 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2015 #14 İstanbul'da abiniz varmış galiba onun aracılığı ile olmaz mı ?
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 19 Aralık 2015 #15 Burak_Dönmez dedi: İstanbul'da abiniz varmış galiba onun aracılığı ile olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak kargo ücreti ile birlikte bir fiyat veririm. Artı onunla buluşmanız gerekiyor, uzun iş. Sahibinden de Get açtım 110 TL+kargo yapıyor bence böyle yapmak daha mantıklı.
Burak_Dönmez dedi: İstanbul'da abiniz varmış galiba onun aracılığı ile olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Olabilir ancak kargo ücreti ile birlikte bir fiyat veririm. Artı onunla buluşmanız gerekiyor, uzun iş. Sahibinden de Get açtım 110 TL+kargo yapıyor bence böyle yapmak daha mantıklı.
asrın Hectopat Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 20 Aralık 2015 #16 Burak_Dönmez kardeşim bende satıyorum 2. el g230 istanbul içi elden halledebiliriz istiyorsan fiyat 90 tl.
Burak_Dönmez kardeşim bende satıyorum 2. el g230 istanbul içi elden halledebiliriz istiyorsan fiyat 90 tl.
O Ozgurcan Megapat Katılım 15 Eylül 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2015 #17 alabilirim abiniz istanbulun neresinde oturuyor?
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Aralık 2015 #18 Ozgurcan dedi: alabilirim abiniz istanbulun neresinde oturuyor? Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme ile göndereyim hiç uğraşmayalım? Facebook hesabımı ekleyin, oradan konuşalım detaylıca. Facebook Kulaklık satılmıştır alan arkadaşa hayırlı olsun. Konu kilitlenebilir.
Ozgurcan dedi: alabilirim abiniz istanbulun neresinde oturuyor? Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme ile göndereyim hiç uğraşmayalım? Facebook hesabımı ekleyin, oradan konuşalım detaylıca. Facebook Kulaklık satılmıştır alan arkadaşa hayırlı olsun. Konu kilitlenebilir.