2. el Logitech G29 alınır mı?

HuseyinGozen

Decapat
Daha fazla  
2. el Logitech G29 alacağım. Test videosu var sizce alınmalı mı sorunu var mı?
Videoyu buraya atamadım nasıl atılacağını söyler misiniz?
direksiyonun sahibi G HUB üzerinden yaptığı testleri attı videosunu.

Daha önce direksiyon seti kullandın mı bilmyorum ama bu G29 beş para verilmeye değemeyececk bir ürün hissiyatı kullanmak tepkisi çok kötü sanki böyle kırılacakmış gibi bir hissi var param olsa sıfırnı dahi almazdım ama yine de sen bilirsin oyun salonlarında vs simülasyon oyunları oluyor G29 varsa orada test et bak belki oyun salonlarında çok kullanılıyor diye eskimiş olabilir ama sıfırındada çok da bir farkı yoktur.

Daha önce direksiyon seti kullandın mı bilmyorum ama bu G29 beş para verilmeye değemeyececk bir ürün hissiyatı kullanmak tepkisi çok kötü sanki böyle kırılacakmış gibi bir hissi var param olsa sıfırnı dahi almazdım ama yine de sen bilirsin oyun salonlarında vs simülasyon oyunları oluyor G29 varsa orada test et bak belki oyun salonlarında çok kullanılıyor diye eskimiş olabilir ama sıfırındada çok da bir farkı yoktur.
knk ben alacağım gibi

Ben kullanıyorum belki de ilk defa bi direksiyon seti kullandığım için bana gayet iyi geliyor ben memnunum sende pedalları, direksiyonu almadan önce bi 10dakika kullan sorunu yoksa hoşuna da giderse alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı