2. el Logitech G29 alınır mı?

yagizdmrc

Centipat
Daha fazla  
Bu linkini attığım direksiyon setini almaya karar verdim. Param Güvende ile alacağım cihaz 4 aylık garantisi falan devam ediyor. Fiyatı 8 binde anlaştık. Param Güvende ile alacağım için 500 de hizmet bedeli, toplam 8.500 TL'ye alacağım. Sizce mantıklı mı cihazda bir sorun var mı?

Logitech G29, dayanıklı ve kaliteli bir direksiyon setidir. İyi bakılmış bir ikinci el ürün hala mükemmel çalışabilir.Mantıklı bence ama kullanacak kişi sizsiniz.

Söylediği gibiyse iyi fiyat.

Çoğu genelde 1-2 ay hevesini aldıktan sonra satıyor alınır yani, ama kozmetik olarak bazıları hor kullanılıyor, eğer kendi şehrinizde bulabilirseniz elden kontrol edip almak daha iyi olur sizin için olmazsa da bol bol fotoğraf isteyin satıcıdan.

Alinir hocam.

Konunun aslında 2. El olmasıyla alakası yok satıcı güvenilir ve ürün ilandaki gibi temiz ise alınabilir kaldı ki G29 kaliteli bir üründür kolay kolay sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Kozmetik olarak bahsettiğiniz şey ne hocam

Param güvende ile alacağım 2 gün deneme şansım var nasıl test edeceğim

Kozmetik olarak bahsettiğiniz şey ne hocam

Param güvende ile alacağım 2 gün deneme şansım var nasıl test edeceğim
Ürünün sağında solunda hasar var mı demek istemiş. Satıcıyı görüntülü arayarak ürünü göstermesini ve test etmesini isteyebilirsin mesela.

Ürün sadece 4 aylık bence FFB de falan sıkıntı olacağını sanmiyorum

Ürünün sağında solunda hasar var mı demek istemiş. Satıcıyı görüntülü arayarak ürünü göstermesini ve test etmesini isteyebilirsin mesela.

Akşam video atacak

Hocam şimdi almalı mıyım bunu

Son düzenleme:
Ürün sadece 4 aylık bence FFB de falan sıkıntı olacağını sanmiyorum

Akşam video atacak

Hocam şimdi alınır mı bunu?

Sana ürünün videosunu atacak zaten ayrıca videoda neleri gostermesini istedigini belirtebilirsin bilgisayara takıp performansını takip edebilirsiniz eğer tatmin olursan almaman icin bir sebep yok ayrıca Param Güvende ile alışveriş yaptığın zaman paran bir süre site havuzunda kalıyor diye biliyorum o süreç boyunca da videolu bir şekilde test edebilirsin ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…