2. el Logitech G29 alınır mı?

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Heves atmalık G29 almak istiyorum sonra satmak için. Letgo'da bunu buldum kutu fatura garanti yok ama çok temiz duruyor. Sizce 8500'e indirdi, bu alınır mı? Shifterla beraber?

Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1710966906

Son düzenleyen: Moderatör:
sen al sonra bana ver bende heves attıktan sonra başka bir technopat kullanıcısına vereyim.

Eğer mümkünse Antalya'da yanına git arkadaşın testini yap gel bide 2-3 gün tatil yaparsın ohh.

sen al sonra bana ver bende heves attıktan sonra başka bir technopat kullanıcısına vereyim.

Eğer mümkünse Antalya'da yanına git arkadaşın testini yap gel bide 2-3 gün tatil yaparsın ohh.
Reis zaten Antalya’lıyım

Reis zaten Antalya’lıyım
Süper o zaman bence bir git gör. Bu seride sanırsam geri vitese atarken tuşla atıyorsun bu yüzden tuş zaman geçtikçe deforme oluyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsun onun dışında kronik bir sıkıntısı var mı bilmiyorum.

Tuşla atıyorsunuz derken? Aşağıya doğru bastırıp sağa çekiyorsunuz ve geri vitese atıyor. Ayrıca heveslik alacaksanız öneririm ama bir ETS 2 falan lazım yanında

Tuşla atıyorsunuz derken? Aşağıya doğru bastırıp sağa çekiyorsunuz ve geri vitese atıyor. Ayrıca heveslik alacaksanız öneririm ama bir ETS 2 falan lazım yanında
Aşağı doğru bastırma hareketinde bir tuş var ona baskı yapıyorsun ve geri vitese atıyorsun direkt kaydırma ile geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…