2.El Logitech G29 alınırken nelere dikkat edilmeli?

Frfghtr_01

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar sevgiler.
2. el G29 alacağım nelere dikkat etmeliyim sizce bilgilendirirseniz sevinirim.
Sohbet ettik biraz satıcı ile satma sebebi sanal tırcılıktan reel tırcılığa geçmiş o yüzden
Bir bilgilendirirseniz minnettar kalırım.
Hayırlı geceler olsun inşallah.

Vitese dikkatli bak, geçirmezlik yapıyor mu yoksa sağlam mı?

Direksiyonu sağa sola çevir, boşluk var mı yok mu ona bak.

Kablolarına bak.

Almadan önce test edebiliyorsan güzel olur.

Vitese dikkatli bak, geçirmezlik yapıyor mu yoksa sağlam mı?

Direksiyonu sağa sola çevir, boşluk var mı yok mu ona bak.

Kablolarına bak.

Almadan önce test edebiliyorsan güzel olur.
Evet test ettirecek. Direksiyonda boşluk olup olmadığını uygulaması var mı ve doğru gösteriyor değil mi?

Evet test ettirecek. Direksiyonda boşluk olup olmadığını uygulaması var mı ve doğru gösteriyor değil mi?
Logitech G HUB. Kendi programı sürücüsü ıvırı zıvırı olduğu için, her türlü incelersin, görürsün.

Tahminimce de o yazılım olmadan konfigüre edemiyorsun dolayısıyla kullanamıyorsun. Kullanabilsen bile stabil olmaz muhtemelen.

Özellikle geri vitesi test etmeni tavsiye ederim. Onun dışında klasik tüm tuşlara bakarsın zaten.
Test için bunu kullanabilirsin.
Herkese teşekkür ediyorum. Cihazı aldım adam gerçekten temiz kullanmış hiçbir sorun sıkıntısı yok. Ama ben kendi pcmde g hubda seti görmüyor nasıl çözeceğim bunu.

Üstündeki USB modunu değiştirip denediniz mi? Bağlantıları dogru yaptığınıza emin misiniz?
Her şeyi düzgün bağladım g hubu indirmeden önce kalibresinide yaptı ışığıda yanıyordu. g hubu indirir indirmez gitti herşey

Her şeyi düzgün bağladım g hubu indirmeden önce kalibresinide yaptı ışığıda yanıyordu. g hubu indirir indirmez gitti herşey
G HUB kurduğun zaman sürücüleri falan da yükler. Adaptörü USB'yi takınca da direksiyon sağa sola döner. G HUB'da da G29 diye çıkar. Aygıt Yöneticisine baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…