Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #11 VENGEANCE ANGEL dedi: G HUB kurduğun zaman sürücüleri falan da yükler. Adaptörü USB'yi takınca da direksiyon sağa sola döner. G HUB'da da G29 diye çıkar. Aygıt Yöneticisine baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Frfghtr_01 dedi: Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Genişletmek için tıkla... Hubda gözükmüyor galiba oyunda görüyor çünkü Son düzenleme: 16 Ekim 2024
VENGEANCE ANGEL dedi: G HUB kurduğun zaman sürücüleri falan da yükler. Adaptörü USB'yi takınca da direksiyon sağa sola döner. G HUB'da da G29 diye çıkar. Aygıt Yöneticisine baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Frfghtr_01 dedi: Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Genişletmek için tıkla... Hubda gözükmüyor galiba oyunda görüyor çünkü
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 16 Ekim 2024 #12 Frfghtr_01 dedi: Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Hubda gözükmüyor galiba oyunda görüyor çünkü Genişletmek için tıkla... Bir tık karışık ya G HUB. Oyunda görünüyorsa, sorun yok.
Frfghtr_01 dedi: Baktım hocam gözüküyor. Çözdüm ama sorun yok gözüküyor şimdi ama vites yok bu sefer Hubda gözükmüyor galiba oyunda görüyor çünkü Genişletmek için tıkla... Bir tık karışık ya G HUB. Oyunda görünüyorsa, sorun yok.
Frfghtr_01 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #13 VENGEANCE ANGEL dedi: Bir tık karışık ya G HUB. Oyunda görünüyorsa, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkür ettim herşey için.
VENGEANCE ANGEL dedi: Bir tık karışık ya G HUB. Oyunda görünüyorsa, sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkür ettim herşey için.