2. el Logitech G402 vs sıfır Rampage Fighter (SMX R19)

Bütçe
180 TL

theSpartan

Hectopat
Yer
Buffer Overflow Exploit ediyor
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Son Sınıf Öğrencisi
Arkadaşlar 180TL'ye ikinci el G402 buldum aynı zamanda Rampage Fighter'ın (SMX R19) sıfırı da 180 TL. İkisinin arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? G402'nin Skatez'leri çok iyi değil diye duydum ama bir fikrim yok arada fiyat farkı olduğundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri. Elinizin uzunluğu ve tutuş şeklinizi (palm, claw, fingertip) söyleyebilir misiniz?

Neden Rampage Fighter'ı veya G420'yi tavsiye etmiyorsunuz peki? Bir de başparmak koyulması için bir alan, çıkıntı yapıyorlar ya o tarz bir mouse bulabilir miyiz fiyat/performansı yüksek olan RGB'si de olsa mesela? Bütçeyi 250'ye kadar çıkarabilirim belki 300. şimdi bütçe bu kadar iken neden 180'lik mouse bakıyorsun derseniz çünkü fiyatına göre çok uygun olduğunu düşünüyorum ikisinin de.
Peki neden Katar Pro?

Son düzenleme:
Çünkü garantisi iyi değil ve ürün kalitesiz. G402'yi tercih etmemezinin sebebi ise eski olması ve bu bütçedeki sıfır farenin arasında pek bir fark olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…