2.el Macbook Air mi yoksa iPad Air 2 mi ?

gsenesgs1923

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese. 2 yıl kullanılmış temiz 250 GB Macbook Air mi yoksa iPad Air 2 mi almalıyım ? Kararsız kaldım. Macbook Air in fiyatı 1.500 (2.el)

Not: Telefondan yazıyorum yazım yanlışı yaptıysam çok özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iPad Air 2 al nedeni daha kullanışlı. Macbook Air kullanışlı ama arayüzü karışık ve 2. el belki bozuk, parçası kırık olabilir. Ama bu sana bağlı.

Ya da suan 5s kullanıyorum. Bunu satıp üzerine para koyup iPhone 6 Plus mı almalıyım? Hem tablet hem telefon niyetine. Veya iPhone 5s dursun iPad Air 2'yi normal mi almalıyım?
Not: Macbook'tan vazgeçtim.

Bende iPad Air Kullancısıyım. Şöyle diyim mobil oyunları adam gibi oynamak istiyorsan iPad Air 2 almalısın. iPhone 6+'ı da deneme şansı buldum ya tabiki harika bir ürün fakat büyük ekranda oyun keyfini sana yaşatmıyor. Modern combat 5 olsun word of tank olsun gerçekten büyük ekranın konforunu yaşıyoyusun. Zaten 5s'te falan oyunu unutucan. Ellerin de biraz büyükse tüm ekranı kaplıyor :D iPhone 6+ daha bi oynanabilir.

Ben iPad'i oyun dışında pek kullanmıyorum çünkü ne yazık ki bir mobilliği yok. Bunu kendine göre değerlendir. Ben çok gezerim arkadaşlarla takılırım cep telefonu taşırım falan diyorsan kesinlikle iPhone 6 + almalısın. Ama ben çok sosyal değilim. Evde takılırım ya da çok gezdirmem diyorsan Air 2 alıp keyfine bakıcaksın :D 4G'li modelleri de var ama ne yazık ki çantada alsan çok fazla taşınıcak ürün değil. Ben Olsam Wifili modelini alırdım alsam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı