2.el MacBook alınır mı?

Bütçe
13.000

OSSLY

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050 ti 16 gb ram 500 gb m.2 ssd
Öncellikle merhaba okul için bir laptop arıyorum ve karşıma Teknosa'da satılan MacBook geldi sıfır alayım desem fiyatlar belli bütçem 13.000 TL 2.el alınmaz diyorsanız bana yazılım ve okul için önerebileceğiniz laptop var mı? Şimdiden teşekkürler.

2.el MacBook: İkinci El Apple MacBook A1534 EMC 2746 Intel Core M-5Y31 12

Öncellikle merhaba okul için bir laptop arıyorum ve karşıma Teknosa'da satılan MacBook geldi sıfır alayım desem fiyatlar belli bütçem 13.000 TL 2.el alınmaz diyorsanız bana yazılım ve okul için önerebileceğiniz laptop var mı? Şimdiden teşekkürler.

2.el MacBook: İkinci El Apple MacBook A1534 EMC 2746 Intel Core M-5Y31 12
Satıcıyı bilmem ama MacBook ilk seriler dışına hâlâ kullanılır gibime geliyor hâlâ. Zaten okul için.

Alınır tabi ki Mac cihazlar zaten sadece iş okul odaklı kullanıldığı için fazla yorulmaz çok uzun seneler aynı performansını korur. Pil döngüsünü fiziksel durumunu iyice kontrol ettikten sonra alabilirsiniz.
ama ürün ismini yazıyorum google nerdeyse hiç bir sonuç çıkmıyor ve mackbooklardanda fazla anlamam ucuz diye sadece

2015 kasa MacBook baktığınız Teknosa üzerinde gösterilen teknik özellikler doğru isterseniz aynı isimle sahibinden üzerinde'de aratıp bir sürü ürün bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu mu bahsettiğimiz MacBook.

İşlemci yanlış yazılmış sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu mu bahsettiğimiz MacBook.

Doğru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı