K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 15, 16 bin bandındaki laptopları almak yerine 2.el MacBook almak mantıklı mı?
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 25 Ocak 2024 #2 kisir dedi: 15, 16 bin bandındaki laptopları almak yerine 2.el MacBook almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hangi MacBook’u almayı düşündüğünü söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz sanırsam. Konfigürasyonu nedir? İşlemcisi nedir? Yılı kaç?
kisir dedi: 15, 16 bin bandındaki laptopları almak yerine 2.el MacBook almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hangi MacBook’u almayı düşündüğünü söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz sanırsam. Konfigürasyonu nedir? İşlemcisi nedir? Yılı kaç?
K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 The Virtuoso dedi: Hangi MacBook'u almayı düşündüğünü söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz sanırsam. Konfigürasyonu nedir? İşlemcisi nedir? Yılı kaç? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangisini almalıyım bilmiyorum çok yüksek fiyatlı olamamalı sizin oneriniz nedir?
The Virtuoso dedi: Hangi MacBook'u almayı düşündüğünü söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz sanırsam. Konfigürasyonu nedir? İşlemcisi nedir? Yılı kaç? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangisini almalıyım bilmiyorum çok yüksek fiyatlı olamamalı sizin oneriniz nedir?
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 25 Ocak 2024 #4 kisir dedi: Tam olarak hangisini almalıyım bilmiyorum çok yüksek fiyatlı olamamalı sizin oneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda neler yapmayı planlıyorsun kullanım amacı ne olacak? Oyun oynayacak mısın?
kisir dedi: Tam olarak hangisini almalıyım bilmiyorum çok yüksek fiyatlı olamamalı sizin oneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda neler yapmayı planlıyorsun kullanım amacı ne olacak? Oyun oynayacak mısın?
K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 The Virtuoso dedi: Bilgisayarda neler yapmayı planlıyorsun kullanım amacı ne olacak? Oyun oynayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Daha çok eğitim ve bazı 3D çizim programları için kullanacağım ama çok yüksek gereksinim istemeyen oyunları da oynatabilecek bir bilgisayar.
The Virtuoso dedi: Bilgisayarda neler yapmayı planlıyorsun kullanım amacı ne olacak? Oyun oynayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Daha çok eğitim ve bazı 3D çizim programları için kullanacağım ama çok yüksek gereksinim istemeyen oyunları da oynatabilecek bir bilgisayar.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 25 Ocak 2024 #6 kisir dedi: Daha çok eğitim ve bazı 3D çizim programları için kullanacağım ama çok yüksek gereksinim istemeyen oyunları da oynatabilecek bir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Bence en büyük kriter oyun. Yüksek ya da düşük fark etmez oyun oynarım diyorsan MacBook tavsiye etmem. Windows PC'lere yönelebilirsin.
kisir dedi: Daha çok eğitim ve bazı 3D çizim programları için kullanacağım ama çok yüksek gereksinim istemeyen oyunları da oynatabilecek bir bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Bence en büyük kriter oyun. Yüksek ya da düşük fark etmez oyun oynarım diyorsan MacBook tavsiye etmem. Windows PC'lere yönelebilirsin.
K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #7 The Virtuoso dedi: Bence en büyük kriter oyun. Yüksek ya da düşük fark etmez oyun oynarım diyorsan MacBook tavsiye etmem. Windows PC'lere yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata laptop önerin nedir?
The Virtuoso dedi: Bence en büyük kriter oyun. Yüksek ya da düşük fark etmez oyun oynarım diyorsan MacBook tavsiye etmem. Windows PC'lere yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata laptop önerin nedir?