2. el Mi 10T alınır mı?

enesiskk

Decapat
İkinci el mi 10t sarı sitede ortalama 5-6K fiyata bulunuyor. Alınır mı? 5K bütçede daha iyisi var mıdır?

İkinci el mi 10t sarı sitede ortalama 5-6k fiyata bulunuyor. Alınır mı? 5K bütçede daha iyisi var mıdır?

Abim hala kullanıyor, üstelik 3 yıl. 8+3 GB RAM var ve performansı müthiştir hocam. Sorunsuz ise 5000'e kesinlikle alın, abimde 5500'e almıştı

sd865 fena değil alınabilir güzel bir pazarlıkla. Çok uzun süre elinde tutmadan satıp biraz üst modele geçmeye çalış.

sd865 fena değil alınabilir güzel bir pazarlıkla. Çok uzun süre elinde tutmadan satıp biraz üst modele geçmeye çalış.
Üst modele geçme çabamın olmasını neden istediniz hocam? Çıktığından beri lg g6 kullanıyorum hala da kullanırım ama artık bataryası yetmemeye başladı ve 5 bin tl gibi bir fiyata daha iyi bir telefona geçebilecekken kalmak istemedim. Yoksa lg g6 bile bana 1 2 sene gider hala. Mİ 10T neden yetersiz olacak ki?

Android cihazı elinde tuttukça değeri düşüyor çünkü. Ufak eklemelerle yavaş yavaş üst modellere geç değeri kaybolmadan.

Oyun odakli kullanim varsa alinir, termal basarimi cok iyi bir cihaz. Tabii kamera ve sosyal medya odakli bir kullanim soz konusu ise S10 modelleri varken mantikli bir tercih olmaz.

Oyun odakli kullanim varsa alinir, termal basarimi cok iyi bir cihaz. Tabii kamera ve sosyal medya odakli bir kullanim soz konusu ise S10 modelleri varken mantikli bir tercih olmaz.
ikiside tam değil. Günlük kullanım işte kasmasın yeter. Profesyonel oyuncu da olmayacağım. Heryere gidip fotoğraf çeken biriside. Rahat rahat kullanacağım uzun yıllar kasmayacak,bataryası hemen bitmeyecek bir telefon olması yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…