2.el modem alınır mı?

sirjuan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, evime hiç internet bağlantısı yapılmadı ancak önümüzdeki günlerde Millenicom şirketinin internetine başvuru yapacağım modem ücreti için 250 TL fiyat çıkarıyorlar. Bunun yerine ikinci el VDSL destekli modem alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve hangi modemi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Huawei ya da Tp-link önerilir bu ikisinden uygun olanı alabilirsiniz ama şunu teyit etmenizde fayda var bağlanacak olan hat VDSL mi yoksa VDSL2 mi ? Buna göre modem alınız.

Hiç bilmiyorum bana vdsl altyapımın olduğunu ve 80 mbs kadar internet hızı alabileceğimi söylediler. Bende TP-LINK TL-MR3420 marka modem var araştırdım ancak vdsl destekliyor mu bu modem bulamadım yardımcı olur musunuz bilginiz varsa

O zaman VDSL destekli bir modem alabilirsiniz son olarak müşteri hizmetlerini arayarak modeminizin olduğunu ama destekleme konusunda teyit istediğinizi iletirseniz VDSL ya da VDSL 2 mi bağlanacağı konusunda size net bilgi verilecektir.

O zaman VDSL destekli bir modem alabilirsiniz son olarak müşteri hizmetlerini arayarak modeminizin olduğunu ama destekleme konusunda teyit istediğinizi iletirseniz VDSL ya da VDSL 2 mi bağlanacağı konusunda size net bilgi verilecektir.
Teşekkür ederim, yazmış olduğum model bir sinyal güçlendiriciymiş galiba pek anlamadım ama o konu hakkında bilginiz var mı?

Alınır. Misler gibi kullanılır. Sıfırına tonla para vermeye gerek yok. Modem alt tarafı. Ben öyle yaptım. 2 yıldır kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı