2. el modem kullanımı

Epicfeno

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim modemim bayağı eski bir modem ve ADSL modemi Wi-Fi çekme gücü ise çok düşük. Kuzenimde iki adet modem var bir tanesini bana verecek Türk Telekom'un VDSL modemi vereceği modem. Benim sormak istediğim soru kullanılmış modemi aldıktan sonra evimde bağlarken kurulum yapmak gerekecek mi ve altyapım ADSL olduğu için VDSL modem ile uyuşmazlık olur mu?

ADSL desteklemiyorsa kullanamazsınız diye biliyorum.

Genelde VDSL modemler ADSL altyapısını destekler ancak modemin marka ve modeline göre teknik özelliklerine bakmanız gerekiyor. Yeni kurulum yapmanız gerekir. Eğer ikiniz de Türk Telekom kullanıyorsanız sadece internet için kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz yeterli.

Evet ikimiz de Türk Telekom kullanıyoruz. Yani modemin kablolarını bağlayıp taktığım zaman 192.168.1.1'e girip kullanıcı adı ve şifremi girmem yeterli olacak değil mi?

Hatınız ADSL ise çaılışmaz VDSL ise çalışır modemin modeli + kullanım klavuzu bakın sağlayıcınızı arayın destek isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…