2. el monitör alırken dolandırılıyor olabilir miyim?

1.300 TL ürünü Param güvende yöntemi ile alırsan kargo parası ortadan kalkar, 130 TL komisyon eklenir, yani 1.430 TL ödeyerek güvenli bir şekilde satın alabilirsin. Bence elden ele almıyorsan bu tür bir alışverişten kaçın. Satıcının üyelik tarihi nedir ? Profilinde olumlu yorumlar var mı ?

Ha bu arada satıcı toplu satış yapan veya daha önce satış yapmış biri değil. Üyelik tarihi de 2023 Şubat. Çok şüphelendiğim için size sormak istedim.

Alakası yok ama neyse, maksadım alacağın monitörü görmek, marka ve modeli nedir? Kaç senelik monitör?

Hocam 144Hz 1ms BenQ bir monitör. Aratsaniz bulursunuz ne diyeyim

Hocam paylaşmayı doğru bulmuyorum. Adam dolandırıcı değilse ayıp olur. Sonuçta anlaşmaşız bir kere.
Hocam sakın IBAN üzerinden falan göndermeyin parayı. Adam size sözleşme imzalatamaz. Sarı sitenin kendi sözleşme kuralları var. Param güvende seçeneği isteyin. Kabul etmezse almıyorum diyin bitti gitti.

Ürünün fiyatı normalde 1700 lira hocam. Profilinde yorum yok ve 2023 Şubat.

Ha bu arada satıcı toplu satış yapan veya daha önce satış yapmış biri değil. Üyelik tarihi de 2023 Şubat. Çok şüphelendiğim için size sormak istedim.
Sen beni dinle 2023 üyelik tarihli bir üyeye önce parayı gönderme Param güvende yönetmi ile almaya çalış, ya da elden ele deneyerek.

Zorunlu kalmadıkça ikinci el ürün almanızı önermem. Alacaksanız da kalabalık bir yerde yüz yüze alın. Onun harici güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…