1050 4 GB versiyonları mevcut. Her 1050 2 GB değil.
1050 4 GB veri işleyemez ki saçma olmuş. Aydınlattığınız için teşekkürler.
1050 4 GB versiyonları mevcut. Her 1050 2 GB değil.
ALINMAZ. Sıfır bile alınmaz.
Alınmaz. Sıfır bile alınmaz.
Yok diyorlar amaBilgisayar fiyatlarli aşırı derecede zamlandı. O bilgisayarda ekran kartı 1050 de olsa 1050 ti da olsa alın bence. Tabii problemi yoksa bilgisayarın.
Almadan nasıl test edeceğim? 2. el işlerini pek yapmadım anlatır mısınız?
Satıcı ile aynı yerde mı yaşıyorsunuz ya da yakın mısınız birbirinize? Eğer böyleyse gidin gerekli testleri yapın deneyerek alın en iyisi bu olur.Yok diyorlar ama
DONANIMSAL VEYA KOZMETİK OLARAK HİÇ BİR PROBLEMİ YOKTUR yazıyor.
Ben Kocaeli deyim adam gümüşhane deSatıcı ile aynı yerde mı yaşıyorsunuz ya da yakın mısınız birbirinize? Eğer böyleyse gidin gerekli testleri yapın deneyerek alın en iyisi bu olur.
Bence whatsapp ile görüntülü arama yapın. Satan kişi görüşme esnasında pil sağlığını, bileşenlerin ısı değerlerini, CPU, GPU, RAM, HDD, SSD testlerini kameradan canlı canlı göstersin.Almadan nasıl test edicem? 2. El işlerini pek yapmadım anlatır mısınız.
MantıklıBence whatsapp ile görüntülü arama yapın. Satan kişi görüşme esnasında pil sağlığını, bileşenlerin ısı değerlerini, CPU, GPU, RAM, HDD, SSD testlerini kameradan canlı canlı göstersin.
O zaman diğer arkadaşların da dediği gibi ilk başta satıcıyla konuşun gerekli programları kursun sonra görüntülü konuşun testleri canlı bir şekilde görün.Ben Kocaeli deyim adam gümüşhane de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.