R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, ben 2.el garantisi ile birlikte Monster alacağım. Laptop arızalanıp servise giderse ilk kullanıcı bilgileri mi gerekir yoksa benim mi?
Arkadaşlar, ben 2.el garantisi ile birlikte Monster alacağım. Laptop arızalanıp servise giderse ilk kullanıcı bilgileri mi gerekir yoksa benim mi?
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 2 Temmuz 2023 #2 ramp dedi: Arkadaşlar, ben 2.el garantisi ile birlikte Monster alacağım. Laptop arızalanıp servise giderse ilk kullanıcı bilgileri mi gerekir yoksa benim mi? Genişletmek için tıkla... Hediye geldi dersin bir sorun olmaz ikinci el aldım vesaire demenizi tavsiye etmem.
ramp dedi: Arkadaşlar, ben 2.el garantisi ile birlikte Monster alacağım. Laptop arızalanıp servise giderse ilk kullanıcı bilgileri mi gerekir yoksa benim mi? Genişletmek için tıkla... Hediye geldi dersin bir sorun olmaz ikinci el aldım vesaire demenizi tavsiye etmem.