2. el Monster Notebook kaç TL eder?

Boşluk_1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 senedir kullandığım bir laptopum var. Bu laptop un modeli başlıkta da belirttiğim gibi Monster Notebook Abra A5 v19.2.1. bu laptopa aldığımdan stok halinden farklı olarak sadece 8 GB RAM daha ekledim. Daha detaylı bir bilgi istiyorsanız sitesinden veya bırakacağım linkten bakabilirsiniz.

Herhangi bir kozmetik kusuru yoksa, bakımları temiz ve düzgün yapıldıysa 24-25 bin TL gibi bir fiyattan elden çıkarırsınız.

Herhangi bir kozmetik kusuru yoksa, bakımları temiz ve düzgün yapıldıysa 24-25 bin TL gibi bir fiyattan elden çıkarırsınız.
Tahmin ettiğimden çokmuş . Kozmetik kusurdan kastınız nedir. Size daha doğru cevap verebilmem adına açıklayabilir misiniz

Kozmetik kusurdan kastım, laptopun dış ve iç kısmında herhangi bir eksiklik/çizik/bozukluğa sahip olması.
Öyle bir sorun yok zaten değiştirme sebebim de daha iyi bir performans alabilmek için masaüstüne geçmek. Cevabınız için teşekkür ederim . Ayrıca şuan stokta yok stok yenilenince sıfır fiyatına göre bir daha değerlendirme yaparsanız sevinirim

Öyle bir sorun yok zaten değiştirme sebebim de daha iyi bir performans alabilmek için masaüstüne geçmek. Cevabınız için teşekkür ederim . Ayrıca şuan stokta yok stok yenilenince sıfır fiyatına göre bir daha değerlendirme yaparsanız sevinirim
3050 Ti modellerin bir daha piyasaya geleceğini sanmıyorum hocam, bu sebeple stok yenilenmez. Tam 24-25 bin TL'lik bir laptop zaten hatta bazı bilgisayardan anlamayan kişiler daha fazla fiyat verebilir.

O fiyat fazla be hocam, 4050 modeller bulunabiliyor o fiyat bandına. 20-21 bandı daha iyidir.

Ne kadar fazlaya satabilsem o kadar iyidir hocam

Babamın dükkanında 26 bin TL'ye 3050 Ti Excalibur laptop sattık hocam senenin başında. Bu fiyatlara alıcı çok var, o fiyatı verecek çok insan var.
atladığım bir detay var şimdi fark ettim. bu bilgisayara daha önceden format atılıp tekrar windows 11 kuruldu. bu değerini düşürür mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı