2. el Monster Notebook kaç TL eder?

Boşluk_1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 senedir kullandığım bir laptopum var. Bu laptop un modeli başlıkta da belirttiğim gibi Monster Notebook Abra A5 v19.2.1. bu laptopa aldığımdan stok halinden farklı olarak sadece 8 GB RAM daha ekledim. Daha detaylı bir bilgi istiyorsanız sitesinden veya bırakacağım linkten bakabilirsiniz.

Herhangi bir kozmetik kusuru yoksa, bakımları temiz ve düzgün yapıldıysa 24-25 bin TL gibi bir fiyattan elden çıkarırsınız.

Herhangi bir kozmetik kusuru yoksa, bakımları temiz ve düzgün yapıldıysa 24-25 bin TL gibi bir fiyattan elden çıkarırsınız.
Tahmin ettiğimden çokmuş . Kozmetik kusurdan kastınız nedir. Size daha doğru cevap verebilmem adına açıklayabilir misiniz

Tahmin ettiğimden çokmuş . Kozmetik kusurdan kastınız nedir. Size daha doğru cevap verebilmem adına açıklayabilir misiniz
Kozmetik kusurdan kastım, laptopun dış ve iç kısmında herhangi bir eksiklik/çizik/bozukluğa sahip olması.

Kozmetik kusurdan kastım, laptopun dış ve iç kısmında herhangi bir eksiklik/çizik/bozukluğa sahip olması.
Öyle bir sorun yok zaten değiştirme sebebim de daha iyi bir performans alabilmek için masaüstüne geçmek. Cevabınız için teşekkür ederim . Ayrıca şuan stokta yok stok yenilenince sıfır fiyatına göre bir daha değerlendirme yaparsanız sevinirim

3050 Ti modellerin bir daha piyasaya geleceğini sanmıyorum hocam, bu sebeple stok yenilenmez. Tam 24-25 bin TL'lik bir laptop zaten hatta bazı bilgisayardan anlamayan kişiler daha fazla fiyat verebilir.

3050 Ti modellerin bir daha piyasaya geleceğini sanmıyorum hocam, bu sebeple stok yenilenmez. Tam 24-25 bin TL'lik bir laptop zaten hatta bazı bilgisayardan anlamayan kişiler daha fazla fiyat verebilir.
Teşekkürler hocam

O fiyat fazla be hocam, 4050 modeller bulunabiliyor o fiyat bandına. 20-21 bandı daha iyidir.

O fiyat fazla be hocam, 4050 modeller bulunabiliyor o fiyat bandına. 20-21 bandı daha iyidir.
Babamın dükkanında 26 bin TL'ye 3050 Ti Excalibur laptop sattık hocam senenin başında. Bu fiyatlara alıcı çok var, o fiyatı verecek çok insan var.

Ne kadar fazlaya satabilsem o kadar iyidir hocam

Babamın dükkanında 26 bin TL'ye 3050 Ti Excalibur laptop sattık hocam senenin başında. Bu fiyatlara alıcı çok var, o fiyatı verecek çok insan var.
atladığım bir detay var şimdi fark ettim. bu bilgisayara daha önceden format atılıp tekrar windows 11 kuruldu. bu değerini düşürür mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…