Apo 56 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Motor piyasası kışa doğru düşer mi yoksa şu an alınmalı mı ne dersiniz?
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Alınır.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2024 #3 Piyasa genelde kışa doğru düşüyor, sebebi de kışın motosiklet alımının düşmesi. Ama bu aralar da güzel indirimler var sıfır motosikletlerde bu sebeple 2. eller de düşebilir belli modellerde.
Piyasa genelde kışa doğru düşüyor, sebebi de kışın motosiklet alımının düşmesi. Ama bu aralar da güzel indirimler var sıfır motosikletlerde bu sebeple 2. eller de düşebilir belli modellerde.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 361 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Şu an alınmalı düştü motorda arabalar la beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. denciz dedi: Şu an alınmalı düştü motorda arabalar. La beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. Genişletmek için tıkla... Kışa bir şey diyemiyorum çünkü motorlar yine aynı fiyat kalabilir veya yükselebilir eylül'de artacak diyorlar o yüzden%50 şans işte.
Şu an alınmalı düştü motorda arabalar la beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. denciz dedi: Şu an alınmalı düştü motorda arabalar. La beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. Genişletmek için tıkla... Kışa bir şey diyemiyorum çünkü motorlar yine aynı fiyat kalabilir veya yükselebilir eylül'de artacak diyorlar o yüzden%50 şans işte.
Apo 56 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 denciz dedi: Şu an alınmalı düştü motorda arabalar la beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. Kışa bir şey diyemiyorum çünkü motorlar yine aynı fiyat kalabilir veya yükselebilir eylül'de artacak diyorlar o yüzden%50 şans işte. Genişletmek için tıkla... Artacak diyenler galericiler hocam . Onlar düşecek demez ki asla. Bana vatandaşın yorumu önemli
denciz dedi: Şu an alınmalı düştü motorda arabalar la beraber fazlasıyla daha fazla düşmez. Kışa bir şey diyemiyorum çünkü motorlar yine aynı fiyat kalabilir veya yükselebilir eylül'de artacak diyorlar o yüzden%50 şans işte. Genişletmek için tıkla... Artacak diyenler galericiler hocam . Onlar düşecek demez ki asla. Bana vatandaşın yorumu önemli
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 361 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Apo 56 dedi: Artacak diyenler galericiler hocam. Onlar düşecek demez ki asla. Bana vatandaşın yorumu önemli. Genişletmek için tıkla... Kanka o yüzden %50 şans diye.
Apo 56 dedi: Artacak diyenler galericiler hocam. Onlar düşecek demez ki asla. Bana vatandaşın yorumu önemli. Genişletmek için tıkla... Kanka o yüzden %50 şans diye.