Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 15 Haziran 2021 #11 Bana kalırsa bu PC alınmaz. O fiyata makul seçeneklerde bir PC bulabilirsin.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #12 Hp Pavilion cb 005 nt gtx 1050 4gb - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929850583 bakabilirsin drakty dedi: MSI olanda i7 var Genişletmek için tıkla... Ama 5. nesil i7 var bu ondan daha iyi
Hp Pavilion cb 005 nt gtx 1050 4gb - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929850583 bakabilirsin drakty dedi: MSI olanda i7 var Genişletmek için tıkla... Ama 5. nesil i7 var bu ondan daha iyi
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #13 SEMIKAANCAKIR dedi: Hp Pavilion cb 005 nt gtx 1050 4gb - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929850583 bakabilirsin Ama 5. nesil i7 var bu ondan daha iyi Genişletmek için tıkla... Monster mı,MSI olanımı,yoksa pavillionumu almalıyım?
SEMIKAANCAKIR dedi: Hp Pavilion cb 005 nt gtx 1050 4gb - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929850583 bakabilirsin Ama 5. nesil i7 var bu ondan daha iyi Genişletmek için tıkla... Monster mı,MSI olanımı,yoksa pavillionumu almalıyım?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #14 drakty dedi: Monster mı, MSI olanımı, yoksa Pavilion'umu almalıyım? Genişletmek için tıkla... En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım
drakty dedi: Monster mı, MSI olanımı, yoksa Pavilion'umu almalıyım? Genişletmek için tıkla... En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #15 SEMIKAANCAKIR dedi: En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım. Genişletmek için tıkla... HP pahalı geldi. Zaten donanımları HP ile hemen hemen aynı. Ve Monster daha güzel duruyor. Ben o zaman Monster alayım sorun çıkarmaz değil mi?
SEMIKAANCAKIR dedi: En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım. Genişletmek için tıkla... HP pahalı geldi. Zaten donanımları HP ile hemen hemen aynı. Ve Monster daha güzel duruyor. Ben o zaman Monster alayım sorun çıkarmaz değil mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #16 drakty dedi: HP pahalı geldi. Zaten donanımları HP ile hemen hemen aynı. Ve Monster daha güzel duruyor. Ben o zaman Monster alayım sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu kasanın i7 lisini kullanıyor arkadaşım sorun yaşamadı
drakty dedi: HP pahalı geldi. Zaten donanımları HP ile hemen hemen aynı. Ve Monster daha güzel duruyor. Ben o zaman Monster alayım sorun çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu kasanın i7 lisini kullanıyor arkadaşım sorun yaşamadı
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #17 SEMIKAANCAKIR dedi: En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım. Genişletmek için tıkla... Bir de adam elden verilecek diyor kargodan veremez mi?
SEMIKAANCAKIR dedi: En güçlüsü Monster ve HP MSI ise donanımsal olarak çok kötü alırsanız ya HP ya da Monster alın ben HP alırdım. Genişletmek için tıkla... Bir de adam elden verilecek diyor kargodan veremez mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #18 drakty dedi: Bir de adam elden verilecek diyor kargodan veremez mi? Genişletmek için tıkla... Kargoda güven sorunu oluşduğu için çoğu kişi vermiyor kargo gider para yollamaz vs gibi durumlar en sağlıklısı elden almak 2. elde
drakty dedi: Bir de adam elden verilecek diyor kargodan veremez mi? Genişletmek için tıkla... Kargoda güven sorunu oluşduğu için çoğu kişi vermiyor kargo gider para yollamaz vs gibi durumlar en sağlıklısı elden almak 2. elde
Ömer1989 Hectopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 74 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #19 drakty dedi: Ara sıra Valorant, CS:GO falan girerim. 4500-4700 Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin.
drakty dedi: Ara sıra Valorant, CS:GO falan girerim. 4500-4700 Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin.