Satılık 2. El MSi Gaming X GTX1050 Kaç TL Eder?

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Şu an bu ekran kartını almak isteyen, aklından geçiren olur mu pek sanmıyorum ama yine de satmak istiyorum belki bir isteyen çıkar, ürün 1 sene bile kullanılmadı.

MSi'ın TwinFrozr6 soğutmalı Gaming X modeli cihaz, hiçbir problemini görmedim sadece performansı artık yetersiz geliyor yükseltmek istiyorum ne kadar fayda sağlarsa o kadar iyi benim için Ancak herhangi bir fiyat belirleyemedim çok fazla edeceğini sanmıyorum letgo'da falan göz gezdirdim daha kötü soğutmaya sahip olan versiyonlarını bile 700 TL'e koyduklarını gördüm kesinlikle o kadar edeceğini sanmıyorum açıkçası, tam değeri ne olmalı?

Ek olarak kartta herhangi bir zorlama yapılmadı O.C gibi fabrika çıkışındaki gibi bıraktım, en fazla 65 derece sıcaklık gördüm Metro Exodus test ederken falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek değerini soruyorsan 400 TL eder etmez. RX 570 lerin 800 e alınabildiği indirimler oluyor. Daha fazlasının edeceğini sanmıyorum şahsen ben vermezdim

550-600 anca eder. Alıcı iyi pazarlıkçı olması durumunda düz 500'e bile gidebilir.

500 civarında ederi vardır. Şuan GTX 1060'ların dahi fiyat olarak çakıldığını göz önüne alırsak GTX 1050 500 civarında eder.

Eğer satmayı düşünüyorsanız şimdiden satmaya çalışın. GTX 2050 veya GTX 1150 çıkınca 400'e zor satarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…